Arkadaşım Steam aile paylaşımı yapıyordu bana fakat bugün kütüphane kapanmış. Hesap yaklaşık 2-3 haftadır çevrimdışı durumdaydı acaba Steam kendi kendine beni aile paylaşımından çıkartmış olabilir mi? Böyle bir sistem var mıdır?
Arkadaşım Steam aile paylaşımı yapıyordu bana fakat bugün kütüphane kapanmış. Hesap yaklaşık 2-3 haftadır çevrimdışı durumdaydı acaba Steam kendi kendine beni aile paylaşımından çıkartmış olabilir mi? Böyle bir sistem var mıdır?
1-) 90 günlük bir süre içinde bir Steam hesabı tek seferde en fazla 10 aygıta ve 5 hesaba kadar aile kütüphanesi paylaşımı yetkilendirmesi verebilir. Limite ulaşıldıktan sonra aile paylaşımı'nda yeni yetkilendirmeler verebilmek için kullanıcılar mevcut bir bağlantıyı iptal etmeli ve 90 günlük bekleme süresinin geçmesini beklemelidir.
2-) İstediğiniz bir hesabın yetkilendirmesini geri çekerek oyunlarınıza erişmesini engelleyebilirsiniz.
Kısacası, çıkartmış olabilir.
1 hafta da bir yetki otomatik olarak siliniyor diye biliyorum, zamanında başıma gelmişti. Her 7 günde bir yeniden yetki veriyordum ben sorun düzeliyordu.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.