C Crunchle Femtopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 40 9 Aralık 2020 #1 Aile paylaşımlı bir Steam hesabı paylaşmıştı bir sayfada bir arkadaş (tanımıyorum) bu güvenli midir? Kullanabilir miyim o hesabı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Aile paylaşımlı bir Steam hesabı paylaşmıştı bir sayfada bir arkadaş (tanımıyorum) bu güvenli midir? Kullanabilir miyim o hesabı?
Berat Ekmk Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #2 Bence kullanma ne olur ne olmaz.
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #3 16 yıllık hesapta kullanıyorum bir şey olmaz.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 9 Aralık 2020 #4 Tamamdır. Normal oyunlu bir şey ile yapmayın. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2022
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #5 Birisi42 dedi: Tamamdır. Normal oyunlu bir şey ile yapmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam ne diyorsun anlamıyorum ben sizi ? Moderatör yorumu silmiş neden ki?
Birisi42 dedi: Tamamdır. Normal oyunlu bir şey ile yapmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam ne diyorsun anlamıyorum ben sizi ? Moderatör yorumu silmiş neden ki?
C Crunchle Femtopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 40 9 Aralık 2020 #6 Berat Ekmk dedi: Bence kullanma ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir şey olabilir peki? Zcherby dedi: Hocam ne diyorsun anlamıyorum ben sizi ? Moderatör yorumu silmiş neden ki? Genişletmek için tıkla... Ne yazmıştınız? Göremedim de.
Berat Ekmk dedi: Bence kullanma ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir şey olabilir peki? Zcherby dedi: Hocam ne diyorsun anlamıyorum ben sizi ? Moderatör yorumu silmiş neden ki? Genişletmek için tıkla... Ne yazmıştınız? Göremedim de.
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #7 Crunchle dedi: Ne gibi bir şey olabilir peki? Ne yazmıştınız? Göremedim de. Genişletmek için tıkla... Yav belli olmaz tanımadığınız birisi size neden bunu sunuyor hiç şüphe duymadınız mı? Crunchle dedi: Ne gibi bir şey olabilir peki? Ne yazmıştınız? Göremedim de. Genişletmek için tıkla... Ben kendi hesaplarımda kullanıyorum fakat tanımadığınız biri ile girmeyin bu işe o kişi vac gibi ceza alırsa sizde yersiniz cezayı bunu bilerek hareket edin.
Crunchle dedi: Ne gibi bir şey olabilir peki? Ne yazmıştınız? Göremedim de. Genişletmek için tıkla... Yav belli olmaz tanımadığınız birisi size neden bunu sunuyor hiç şüphe duymadınız mı? Crunchle dedi: Ne gibi bir şey olabilir peki? Ne yazmıştınız? Göremedim de. Genişletmek için tıkla... Ben kendi hesaplarımda kullanıyorum fakat tanımadığınız biri ile girmeyin bu işe o kişi vac gibi ceza alırsa sizde yersiniz cezayı bunu bilerek hareket edin.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 9 Aralık 2020 #8 Riskli iş.