A apexnnsteam Hectopat Katılım 4 Kasım 2015 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2015 #1 Steam aile paylaşımı ile 2 farklı oyunu aynı anda oynayabilir miyiz? Mesela ben csgo oynuyorum arkadaşımda black ops3 oynabilir mi ? Aynı hesap üzerinden. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2015
Steam aile paylaşımı ile 2 farklı oyunu aynı anda oynayabilir miyiz? Mesela ben csgo oynuyorum arkadaşımda black ops3 oynabilir mi ? Aynı hesap üzerinden.
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2015 #2 Oynanamıyor. Aynı anda 1 tekil şahıs tarafından kütüphaneye erişilebildiği yazıyor. Steam Aile Paylaşımı
Oynanamıyor. Aynı anda 1 tekil şahıs tarafından kütüphaneye erişilebildiği yazıyor. Steam Aile Paylaşımı
R Rembo Hectopat Katılım 17 Eylül 2014 Mesajlar 185 1 Aralık 2015 #3 Hayır, hesap sahibi oyuna girdiğinde paylaşılan kişiyi oyundan atacaktır. Eğer sen oyundayken o girmek isterse giremez, senin çıkman gerekir.
Hayır, hesap sahibi oyuna girdiğinde paylaşılan kişiyi oyundan atacaktır. Eğer sen oyundayken o girmek isterse giremez, senin çıkman gerekir.
sazakbeyoglu Hectopat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2016 #4 peki ben arkadaşıma erişim izini versem sonra kendime yeni steam açsam açtığım hesabada izin versem girebilirmiyiz ?
peki ben arkadaşıma erişim izini versem sonra kendime yeni steam açsam açtığım hesabada izin versem girebilirmiyiz ?
K Kritias Kilopat Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2016 #5 Hayır giremezsiniz çünkü sadece 1 kişi kütüphanedeki oyunları oynayabilir.