M MuhammedAli1071 Femtopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 20 14 Kasım 2023 #1 Örneğin aynı anda ben The Texas Chain Saw Massacre, kardeşim de Dead by Daylight oynayabilir mi?
Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #2 Çevrimdışı şekilde oynanabilir.
Jossephh Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 294 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #3 MuhammedAli1071 dedi: Örneğin aynı anda ben The Texas Chain Saw Massacre, kardeşim de Dead by Daylight oynayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oynanmıyor, asıl hesabın sahibi bir oyuna giriş yaparsa aile paylaşımı açılmış kişinin hesabına bildirim geliyor birkaç dakika içinde de oyun kapanıyor.
MuhammedAli1071 dedi: Örneğin aynı anda ben The Texas Chain Saw Massacre, kardeşim de Dead by Daylight oynayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oynanmıyor, asıl hesabın sahibi bir oyuna giriş yaparsa aile paylaşımı açılmış kişinin hesabına bildirim geliyor birkaç dakika içinde de oyun kapanıyor.
M MuhammedAli1071 Femtopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 20 14 Kasım 2023 #4 Emir Yüksel dedi: Çevrimdışı şekilde oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Biri online diğeri çevrımdışı oyun oynayabiliyor sanırım doğru mudur?
Emir Yüksel dedi: Çevrimdışı şekilde oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Biri online diğeri çevrımdışı oyun oynayabiliyor sanırım doğru mudur?