Arkadaşım aile paylaşımı ile Cyberpunk 2077’sini benimle paylaştı. İkimiz de oyunu kendi bilgisayarlarımıza indirsek, o kendi hesabından oyuna girse, ben de aynı anda kendi hesabımdan oyuna girmem mümkün olur mu? Girilen hesaplar farklı, oyun onun, aynı anda girebilir miyiz? Eğer giremezsek, ben çevrimdışı olarak girsem olur mu?
Arkadaşım aile paylaşımı ile Cyberpunk 2077’sini benimle paylaştı. İkimiz de oyunu kendi bilgisayarlarımıza indirsek, o kendi hesabından oyuna girse, ben de aynı anda kendi hesabımdan oyuna girmem mümkün olur mu? Girilen hesaplar farklı, oyun onun, aynı anda girebilir miyiz? Eğer giremezsek, ben çevrimdışı olarak girsem olur mu?
X kişisi Cyberpunk 2077 satın aldı,
Y kişisi ile aile paylaşımı ile paylaştı,
Y kişisi indirdi oyunu,
X kişisi oyundayken Y kişisi oyna tuşuna basarsa, X kişisi zaten oyunda şeklinde uyarı verir.
Bunun çözümü, ya X kişisi ya da Y kişisi Steam'ini çevrimdışı moda alıp oyuna girmesidir. Bu şekilde çevrimiçi olarak oyunu oynayan kişi sayısı 1 olarak göründüğünden sorun çıkmamaktadır. Fakat, Y kişisine. bazı oyunlarda (Fall Guys ve PUBG gibi) oyuna sahip değilsiniz uyarısı vermektedir. Bu durumda oynanamaz.