Steam aile paylaşımı ile Mortal Kombat X Oynama

Egemen35

Hectopat
Daha fazla  
Üç sorum olacaktı.

1. Bir akrabam Amerika'da bir Steam hesabı açıp ordan Dolar üzerinden oyun alıp benim hesabıma hediye olarak gönderse oyun Türkiye'de çalışır mı?

2. Ben de kendi hesabımı Aile paylaşımı ile ona aktif hale getirsem örneğin Mortal Kombat X oynayabilir miyiz onunla?

3. Oynayamazsak eğer hem Aile paylaşımım ona açık olcak ve bende Mortal Kombat X olcak birde o kendine Mortal Kombat X alıcak. İkisi karışır mı, karışmaz mı? Sıkıntı çıkar mı?

Soruları doğru bir şekilde ifade edebilmişimdir umarım. Cevaplarınızı bekliyorum. Birde çok acil durum, acele ederseniz sevinirim. Şu Exploration Sale'den biz de bir şeyler alalım.

İyi forumlar.

1. si evet sana atar ve sende oynayabilirsin ama neden ? TL ile alınca daha ucuz.
2. si evet oynayabilir sıkıntı çıkmaz ama o oynar sen izlersin birisi oyundayken diğeri başka bir oyuna veya aynı oyuna giremez.
3.sü hayır karışmaz sıkıntı çıkmaz.
4. sü evet iyi bir şekilde ifade etmişsin.

İyi bir şekilde ifade edebilmeme sevindim. :neşeli:
Bu arada bir sorum daha olacak. Bir yayıncı vardır biliyorsunuzdur belki. Almanya'da yaşıyor. Türkiye'den o yayıncıya giden hediye oyunlar oynanmıyordu o yüzden hediye atmayın diyordu. Çalışacağı konusunda emin misiniz ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı