Steam Aile Paylaşımı nasıl kullanılır?

iNeonDragon

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim 2 adet Steam hesabım var üzerime. Birini kardeşim oynuyor birini oynuyorum. Genelde her oyundan 2 adet almaya çalışıyorum. Fakat bildiğiniz üzere bazı oyunlar çok pahalı (GTA V gibi). O yüzden pahalı oyunları kendi hesabıma alıyorum sadece. Bugün Steam Aile Paylaşımı diye bir şey gördüm. İnternette araştırdım benim kütüphanemdeki oyunları yetkilendirdiğim bilgisayar oynayabiliyor. Fakat nasıl yapıldığı ve şartları yazmıyor. Bazı sorularım var bu sistemle ilgili.

1 - Aile Paylaşımı nasıl yapılıyor?
2 - Steam Aile Paylaşımı ile benim kütüphanemdeki her oyun oynanabiliyor mu? Sadece belirli oyunlar oynanabiliyorsa oynanabilecek oyunların bir listesi var mı?
3 - İnternette aynı anda iki hesaptan aynı oyun açılamadığını yazıyor ve Online olmamız gerektiği yazıyor. Bu Online olmamız gerekiyor derken kardeşim benim kütüphanemdeki oyunu oynarken benim bilgisayarımın ve Steam hesabımın açık olması gerekiyor mu? Yani bilgisayarım kapalı iken kütüphanemdeki oyunları oynayabilir mi?
4 - Kardeşim oyunlarımı oynarken başarımlar ve GTA V Online gibi oyunlardaki kazanılan paralar ana hesapta görünüyor mu?
5 - Bu Aile Paylaşımı için herhangi bir sınırlama var mı? (Mesela paylaştığın kişi 10 saat oynabilir gibi, yoksa ben paylaşımı kapatmadığım sürece 7/24 oynabilir mi?)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Aile paylaşımı kullanacak olan bilgisayarda kendi isminle giriş yap. Ayarlardan aile paylaşımını aç. E-Posta yetkilendirmesini onayla.
Screenshot_72.png

2. Tüm oyunlar oynanabiliyor ama CS:GO gibi oyunlarda online giremedim ben. Ayrıca bazı oyunlar desteklenmiyor. Destekleyenlerin listesi için şuraya tıklayın.
3. Aynı anda 2 bilgisayar oynayamaz. Paylaşımlı bilgisayarın internete bağlı olması gerekiyor. Senin bilgisayarın ile ilgili bir zorunluluk yok.
4. GTA V ile ilgili bilgim yok.
5. Siz hesap iznini geri çekene kadar sınırlama olmadan oyunları oynayabilir.
Screenshot_73.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı