Steam Steam Aile Paylaşımı Oyun Gizleme

Emlesaze

Hectopat
İyi günler diliyorum hepinize öncelikle, Aile paylaşımı yaptığım birisi bulunmakta, yeni çıkan Hogwarts Legacy adlı oyunu ortak almayı teklif ettim ama kabul etmedi. 700 lira verdikten sonra da oynamasını istemiyorum. Kütüphanemde olan oyunlardan bazılarını gizlememi, kullanmasını engellememin bir yolu var mıdır acaba?

İyi günler diliyorum hepinize öncelikle, aile paylaşımı yaptığım birisi bulunmakta, yeni çıkan Hogwarts Legacy adlı oyunu ortak almayı teklif ettim ama kabul etmedi. 700 lira verdikten sonra da oynamasını istemiyorum. Kütüphanemde olan oyunlardan bazılarını gizlememi, kullanmasını engellememin bir yolu var mıdır acaba?

Bildiğim kadarıyla maalesef yok.

İyi günler diliyorum hepinize öncelikle, Aile paylaşımı yaptığım birisi bulunmakta, yeni çıkan Hogwarts Legacy adlı oyunu ortak almayı teklif ettim ama kabul etmedi. 700 lira verdikten sonra da oynamasını istemiyorum. Kütüphanemde olan oyunlardan bazılarını gizlememi, kullanmasını engellememin bir yolu var mıdır acaba?
Direkt olarak aile paylaşımını kapatın. Bu arada Hogwarts Legacy aile paylaşımı servisine dahil değil.
Notice: This game is excluded from Steam's Family Sharing service.
02/09 ile birlikte oyuna aile paylaşımı eklenmiş. Fakat uyarı hâla kaldırılmamış.

Son düzenleme:
Hocam sanırım bu seçeneği seçerek ayarlayabiliyormuşsunuz.

1676308711257.png

Öğrendiğim iyi oldu, teşekkür ederim.
Hocam bu arada oyun aile paylaşımına dahil olmamasına rağmen siz oyunu aldığınızda aile paylaşımı açıksa eğer arkadaşınız kendi kütüphanesinde de görebilir. Sadece oyunu oynamak istediğinde Steam ona şu tarz bir uyarı verir "Bu oyuna sahip değilsiniz, oyunu oynamak için öncelikle satın almalısınız." ve daha sonra arkadaşınızı oyunun Steam sayfasına yönlendirir. Ben abim GTA4 oynasın diye aile paylaşımı açmıştım ve o da bu bahsettiğim durumu yaşamıştı. Sonradan GTA 4'ün aile paylaşımına dahil olmadığını öğrendim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
oyun aile paylaşımını destekliyor.

O zaman @Blannk hocamın gösterdiği yöntemi kullanmak daha iyi olacaktır.

O zaman @Blannk hocamın gösterdiği yöntemi kullanmak daha iyi olacaktır.

O özellik kendi hesabında aile korumasını açmak için diye biliyorum. Mesela sizden başkası (mesela kardeşiniz) habersiz Steam hesabınıza girerse sadece sizin seçtiğiniz oyunları oynayabilir. Ama aile paylaşımında direk farklı bir hesaba tüm oyunları paylaşıyorsun. O oyunları da seçme yöntemi yok diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı