H Hamza Karaaslan Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 163 17 Ağustos 2021 #1 Steam üzerinden aile paylaşımı yapmak istiyorum ancak "seçilebilir hesaplar" kısmında istediğim kişiyi göremiyorum bu sorun nasıl çözülür?
Steam üzerinden aile paylaşımı yapmak istiyorum ancak "seçilebilir hesaplar" kısmında istediğim kişiyi göremiyorum bu sorun nasıl çözülür?
I am inevitable Megapat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 415 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #2 Diğer hesapta aile paylaşmını tiklememiş olabilirsiniz. Artı -2 Eksi
KS KS H Hamza Karaaslan Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 163 17 Ağustos 2021 #3 I am inevitable dedi: Diğer hesapta aile paylaşmını tiklememiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nereden tikleyeceğim? Artı 0 Eksi
I am inevitable dedi: Diğer hesapta aile paylaşmını tiklememiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nereden tikleyeceğim?
I am inevitable Megapat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 415 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #4 Hamza Karaaslan dedi: Nereden tikleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan aile kısmına girin ve bu bilgisayarda izin ver tarzı bir kutucuk var. Onu işaretleyin. Sonra sekmeyi 1 2 defa aç kapa yapın bazen gözükmüyor. 2 hesaptada yapın bu işlemi. Artı 0 Eksi
Hamza Karaaslan dedi: Nereden tikleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan aile kısmına girin ve bu bilgisayarda izin ver tarzı bir kutucuk var. Onu işaretleyin. Sonra sekmeyi 1 2 defa aç kapa yapın bazen gözükmüyor. 2 hesaptada yapın bu işlemi.