Çözüldü Steam aile paylaşımı yazılımlar paylaşılıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Orası benim de aklıma takılmıştı. Bir kod ile giriş yapılması gerekiyor ise anlamında yazılmış. Hatalı bir şey göremiyorum, ben de çözemedim.
Olmuyor demek ki. Neyse yapacak bir şey yok. Teşekkürler.
Orası benim de aklıma takılmıştı. Bir kod ile giriş yapılması gerekiyor ise anlamında yazılmış. Hatalı bir şey göremiyorum, ben de çözemedim.
Arkadaşımın oyunlarını ben, benim oyunlarımı arkadaşım alabilir mi aynı anda? Onun oyunları var fakat benim oyunlarım gitmiş onda. Nedenini biliyor musunuz?
@Hunerci
Edit: 3. yazılım olarak sayıldığı için Steam aile paylaşımına izin vermiyor.
Paylaşabilirsiniz. Fakat ikiniz aynı anda kullanamazsınız. Duvar kağıdını ayarladıktan sonra uygulama kapatılıyor mu, yoksa arka planda mı çalışıyor bilmiyorum. Arka planda çalışıyor ise ikiniz kullanamazsınız.

Paylaştık fakat gelmedi. Wallpaper yazınca çıkmıyor. Diğer her şey geldi.

Paylaştık fakat gelmedi. Wallpaper yazınca çıkmıyor. Diğer her şey geldi.

Steam'deki yazı aynen şöyle;

Tüm Steam oyunları arkadaşlar ve aile ile paylaşılabilir mi?​

Hayır, teknik sınırlamalar nedeniyle bazı Steam oyunları paylaşım için uygun olmayabilir. Örneğin, oynamak için ek bir üçüncü taraf anahtarı, hesabı veya aboneliği gerektiren başlıklar hesaplar arasında paylaşılamaz.

Buna göre paylaşılması gerekiyor aslında.

Acaba program diye üçüncü taraf olarak mı sayıyor? Anlamadık.

Olmuyor demek ki. Neyse yapacak bir şey yok. Teşekkürler.
Arkadaşımın oyunlarını ben, benim oyunlarımı arkadaşım alabilir mi aynı anda? Onun oyunları var fakat benim oyunlarım gitmiş onda. Nedenini biliyor musunuz?
@Hunerci
Edit: 3. yazılım olarak sayıldığı için Steam aile paylaşımına izin vermiyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…