3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.645 Çözümler 11 12 Eylül 2022 #1 Merhaba. Eski hesabımdaki oyunları yeni hesabımda oynuyorum. Önceden The Forest vardı ama şu an gözükmüyor. The Forest aile paylaşımından kalktı mı? Bilgisi olan var mı? Konu onaylanmayabilir. Hallettim sorunu. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2022
Merhaba. Eski hesabımdaki oyunları yeni hesabımda oynuyorum. Önceden The Forest vardı ama şu an gözükmüyor. The Forest aile paylaşımından kalktı mı? Bilgisi olan var mı? Konu onaylanmayabilir. Hallettim sorunu.
3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.645 Çözümler 11 12 Eylül 2022 #3 Moderasyon Ekibi dedi: Sorun neymiş? Paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunun ismini aramak aklıma gelmedi. Ben sürekli en altlara bakıyordum T ile başlıyor diye. F ile başlıyor sayılıyormuş.
Moderasyon Ekibi dedi: Sorun neymiş? Paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunun ismini aramak aklıma gelmedi. Ben sürekli en altlara bakıyordum T ile başlıyor diye. F ile başlıyor sayılıyormuş.