D DeepAero Hectopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2017 #1 Steam Client Must be running to play this game hatasını alıyorum. Oyun indirimdeyken 15 TL'ye almıştım. Yani korsan oyun felan değil steam'den aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2017
Steam Client Must be running to play this game hatasını alıyorum. Oyun indirimdeyken 15 TL'ye almıştım. Yani korsan oyun felan değil steam'den aldım.
DormAN Hectopat Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 371 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2017 #2 Oyun dosyalarını doğrulayın
D DeepAero Hectopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2017 #3 DormAN dedi: Oyun dosyalarını doğrulayın Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Bi sorun kalmadi rahatca oynuyorum
DormAN dedi: Oyun dosyalarını doğrulayın Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Bi sorun kalmadi rahatca oynuyorum
DormAN Hectopat Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 371 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2017 #4 DeepAero dedi: Teşekkürler Bi sorun kalmadi rahatca oynuyorum Genişletmek için tıkla... Ne mutlu bana
DeepAero dedi: Teşekkürler Bi sorun kalmadi rahatca oynuyorum Genişletmek için tıkla... Ne mutlu bana