Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.667 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, benim sorum şu şekilde; Ben Steam'da rozet işlemek istiyorum ancak oyunun bende olması mi gerekiyor. Yani bende olmayan bir oyunun setini alarak işleyebilmek mümkün mü? Cevaplarsanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, benim sorum şu şekilde; Ben Steam'da rozet işlemek istiyorum ancak oyunun bende olması mi gerekiyor. Yani bende olmayan bir oyunun setini alarak işleyebilmek mümkün mü? Cevaplarsanız sevinirim.
olyhee Picopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 278 Çözümler 2 Yer Türkiye 20 Temmuz 2020 #2 Başlığa göre cevap veriyorum. Evet işlenir.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 20 Temmuz 2020 #3 Yanlış bilgi Hayır böyle bir durum söz konusu değil, işlenemez.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 20 Temmuz 2020 #4 Evet. Pazardan kartları alarak veya takas yaparak rozetleri işleyebilirsiniz. Oyunun sizde olmasına gerek yok.
Evet. Pazardan kartları alarak veya takas yaparak rozetleri işleyebilirsiniz. Oyunun sizde olmasına gerek yok.
olyhee Picopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 278 Çözümler 2 Yer Türkiye 20 Temmuz 2020 #5 xearhtain dedi: Hayır böyle bir durum söz konusu değil, işlenemez. Genişletmek için tıkla... İşlenebilir. Steam’de 122 levelim. Bu konu hakkında bilgim olmasa yazmam.
xearhtain dedi: Hayır böyle bir durum söz konusu değil, işlenemez. Genişletmek için tıkla... İşlenebilir. Steam’de 122 levelim. Bu konu hakkında bilgim olmasa yazmam.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.667 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #6 olyhee dedi: İşlenebilir. Steam’de 122 levelim. Bu konu hakkında bilgim olmasa yazmam. Genişletmek için tıkla... 56153 dedi: Evet. Pazardan kartları alarak veya takas yaparak rozetleri işleyebilirsiniz. Oyunun sizde olmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... olyhee dedi: Başlığa göre cevap veriyorum. Evet işlenir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum, gerçekten çok sağolun.
olyhee dedi: İşlenebilir. Steam’de 122 levelim. Bu konu hakkında bilgim olmasa yazmam. Genişletmek için tıkla... 56153 dedi: Evet. Pazardan kartları alarak veya takas yaparak rozetleri işleyebilirsiniz. Oyunun sizde olmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... olyhee dedi: Başlığa göre cevap veriyorum. Evet işlenir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum, gerçekten çok sağolun.