xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar Among Us oynamak istiyorum fakat para vermeli miyim? Yoksa PC'ye hangi platform ile ücretsiz oynayabilirim? Fark var mıdır kısacası?
Arkadaşlar Among Us oynamak istiyorum fakat para vermeli miyim? Yoksa PC'ye hangi platform ile ücretsiz oynayabilirim? Fark var mıdır kısacası?
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.923 Makaleler 2 Çözümler 9 29 Eylül 2020 #2 Telefonda oynadım bir fark yok emülatör ile oynanıyorsa onu da deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 29 Eylül 2020 #3 Sadece skin var farkı var sanırım, beraber oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
AlperenKRN Kilopat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 378 29 Eylül 2020 #4 Ben Blue stacks ile PC'den ücretsiz oynuyorum. Artı 0 Eksi
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 29 Eylül 2020 #5 Silinen üye dedi: Arkadaşlar Among Us oynamak istiyorum fakat para vermeli miyim? Yoksa PC'ye hangi platform ile ücretsiz oynayabilirim? Fark var mıdır kısacası? Genişletmek için tıkla... BlueStacks ile bilgisayardan oynayabilirsin, ama mobildeki random insanlar gelir. Bu arada BlueStacks ile bilgisayarda oynayan arkadaşın varsa birlikte oynayabilirsiniz yine de. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Arkadaşlar Among Us oynamak istiyorum fakat para vermeli miyim? Yoksa PC'ye hangi platform ile ücretsiz oynayabilirim? Fark var mıdır kısacası? Genişletmek için tıkla... BlueStacks ile bilgisayardan oynayabilirsin, ama mobildeki random insanlar gelir. Bu arada BlueStacks ile bilgisayarda oynayan arkadaşın varsa birlikte oynayabilirsiniz yine de.
KS KS xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #6 vermillionp2 dedi: Sadece skin var farkı var sanırım, beraber oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben PC'den oynayacağım fakat hangi emulatör ile oynamalıyım? Artı 0 Eksi
vermillionp2 dedi: Sadece skin var farkı var sanırım, beraber oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben PC'den oynayacağım fakat hangi emulatör ile oynamalıyım?
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 29 Eylül 2020 #7 Silinen üye dedi: Hocam ben PC'den oynayacağım fakat hangi emulatör ile oynamalıyım? Genişletmek için tıkla... Oyun sistem istemiyor istediğiniz emulatör ile oynayabilirsiniz çok bir şey farketmez. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam ben PC'den oynayacağım fakat hangi emulatör ile oynamalıyım? Genişletmek için tıkla... Oyun sistem istemiyor istediğiniz emulatör ile oynayabilirsiniz çok bir şey farketmez.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 29 Eylül 2020 #8 Sanırsam mobilde bazı görevler farklı, ve bazı görevler eksik. Mobil olduğu için kolaylaştırmışlar oyunu herhalde, onun dışına bir fark göremedim. Artı 0 Eksi
Sanırsam mobilde bazı görevler farklı, ve bazı görevler eksik. Mobil olduğu için kolaylaştırmışlar oyunu herhalde, onun dışına bir fark göremedim.
Axee Megapat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #9 Benim mobilden giren arkadaşlarım oyundan atma sorunu yaşıyorlar bazen. Artı 0 Eksi
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #10 Silinen üye dedi: Hocam ben PC'den oynayacağım fakat hangi emulatör ile oynamalıyım? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz kötüyse Nox veya memu. Lyrinx dedi: Sanırsam mobilde bazı görevler farklı, ve bazı görevler eksik. Mobil olduğu için kolaylaştırmışlar oyunu herhalde, onun dışına bir fark göremedim. Genişletmek için tıkla... Hayır. Fark yok aynı. PC'deki oyuncularla da oynanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam ben PC'den oynayacağım fakat hangi emulatör ile oynamalıyım? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz kötüyse Nox veya memu. Lyrinx dedi: Sanırsam mobilde bazı görevler farklı, ve bazı görevler eksik. Mobil olduğu için kolaylaştırmışlar oyunu herhalde, onun dışına bir fark göremedim. Genişletmek için tıkla... Hayır. Fark yok aynı. PC'deki oyuncularla da oynanıyor.