Steam An error occurred while processing your request.

lalop77

Kilopat
Daha fazla  
Selam millet,

Steam'e uygulamadan da, tarayıcıdan da giremiyorum. Girmeye çalıştığım zaman bembeyaz bir ekran çıkıyor ve bu yazıyor.

An error occurred while processing your request.
Reference #97.3d184a17.1454063795.7800fd0

Bu sayı değişiyo yenileyince sayfayı. Çöktü mü acaba steam ? Tam da hesap yapıyordum alacağım oyunları. 1 şubatta bitiyor indirim. 1 şubata kadar açılması lazım ya.

Sizde de sorun var mı ?

Aynı hatayı saat 12'den beri bende alıyorum. Vpn ile denediğim zaman bile siteye erişemedim. Oyunlara erişmede sıkıntı yaşamasam da mağazaya giremiyorum.
Steam Status adresinden kontrol ettiğimde ise sıkıntı olmadığı göüküyor. Gerçekten kafa karıştırıcı bir durum.

Steam Status sitesinden Steam server durumlarını öğrenebilirsiniz. Ve sorunla ilgili olarak DNS ayarınızı sıfırlamayı ve OpenDNS adresi denemenizi öneririm.

Arkadaşlar aynısı bende de oldu bende korktum diğer başlıklarda zamanla düzelir diyor. Yani sizde düzeldi mi ? Lütfen bir şey yazın .

Aynı sorunu bende sabahtan beri yaşıyorum. Bende hala düzelmedi. Ayrıca Steam' in uygulamasında da Mağaza bölümüne erişemiyorum.

Şuanda Mağazaya girebildim. Aynı zamanda siteyede girebiliyorum. Sorun bende çözüldü.

Bende de düzeldi. Oyun alıyorum hatta şu an Steam bir kaç saat server problemi yaşadı herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…