Steam "An itibarıyla bu ödeme metodu ile gerçekleştirilen alımları işleyemiyoruz" uyarısı

wodyys

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon RX 5700XT İntel Core i3-12100F 2x32 GB Ram
Arkadaşlar bu konu ile ilgili çok fazla şey var ama size açıklamalıyım ki ben Steam destek ile görüştüm sordum bu 2 gündür böyle aldığım cevapların özeti şudur. Bu doğru bir bilgidir Steam destekten gelen bir mesajdır. Steam BoaCompra ile satışları kesmiştir alıcağınız şeyi Steam cüzdan kodu ile almanız lazımdır. Denildi bana ben bunu karşılığında artık BoaCompra ile alışveriş olmicaksa size basik bir matematik yapacağım. Alacağım şeyler 88 TL tuttu diyelim ki öyle hesabımda anlık bakiye 4TL. 30 kuruş ben hesabıma 1 tane 50 TL 1 tane 20 TL ve bir tane 10 TL atabilirim ve bu tamı tamına 84 TL eder ve ben istediğim ürünü satın alamam ya birinden vaz geçeceğim bu da müşteri memnuniyetini çok düşürür şimdi ben alacağım bu 88 TL tutan bu oyunu nasıl alacağımı bana söyler misiniz çünkü daha önceden cüzdan kodların da 5TL vardı ve artık oda yok BoaCompra ile biten anlamma soncunda bizr oyunculara yeni bir satın alım yöntemi sunulacak mıdır sunulacaksa ne zaman? Diye upuzun yazdım aldığım cevap ise şu.

Biz teknik destekde elimizde her bilgi olmadığı için bütün soruları yanıtlayamyız bizim de elimizde bir bilgi yok ama size tavsiyen alıcağınız bir ürün biri 59 TL biri 29 TL tutuyor bu ürünleri tek tek alabilirsiniz.
- Steam destek.

Yani uzun bir süre Visa boazcompra ile alışveriş mümkün olmayacak.

Sizin için gidip oyun aldım ve gördüğüm kadarıyla bunlar gayet çalışıyorlar. Neden BoaCompra kullanmaya çalışıyorsunuz ki?

Sizin için gidip oyun aldım ve gördüğüm kadarıyla bunlar gayet çalışıyorlar. Neden BoaCompra kullanmaya çalışıyorsunuz ki?
Çünkü Boacompra banka kartını kullanıyordu herhalde. Mesela KYK bursu veya kredisi alan bir insan kredi kartından çekinceZiraat bankası belli bir miktar kesiyor. O yüzden banka kartını kullanıyor hep ablam.

Çünkü Boacompra banka kartını kullanıyordu herhalde. Mesela KYK bursu veya kredisi alan bir insan kredi kartından çekinceZiraat bankası belli bir miktar kesiyor. O yüzden banka kartını kullanıyor hep ablam.
Bununla alakası yok. Bu metodlar da banka kartından para çeker. Ayrıca anlattığınız gibi ayrı ayrı kod ile almak zorunda değilsiniz. Sepetiniz dolunca alışverişi tamamlarken ödeme yöntemini kart seçin. 4 lirayı çekip, kalan kısmı kartınızdan çeker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…