Bayİsca Decapat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 Steam'de Apex Legends indirirken 8 GB indirip bilgisayarı kapatmıştım fakat yarın açtığımda o 8 GB gidip yeniden indirmeye başladı. Bunun için ne yapabilirim?
Steam'de Apex Legends indirirken 8 GB indirip bilgisayarı kapatmıştım fakat yarın açtığımda o 8 GB gidip yeniden indirmeye başladı. Bunun için ne yapabilirim?
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Mayıs 2021 #2 Arada yapıyor öyle, bu gece açık bırakmanızı öneririm. Ben onun yüzünden ARK'ı 10 kere yükledim.
T Tüccar Picopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 25 Mayıs 2021 #3 Bayİsca dedi: Steam'de Apex Legends indirirken 8 GB indirip bilgisayarı kapatmıştım fakat yarın açtığımda o 8 GB gidip yeniden indirmeye başladı. Bunun için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Appmanifest dosyası var mı kontrol ederseniz yoksa onu atarsanız belki düzelebilir.
Bayİsca dedi: Steam'de Apex Legends indirirken 8 GB indirip bilgisayarı kapatmıştım fakat yarın açtığımda o 8 GB gidip yeniden indirmeye başladı. Bunun için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Appmanifest dosyası var mı kontrol ederseniz yoksa onu atarsanız belki düzelebilir.
Bayİsca Decapat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #4 Tüccar dedi: Appmanifest dosyası var mı kontrol ederseniz yoksa onu atarsanız belki düzelebilir. Genişletmek için tıkla... O nedir ?
Tüccar dedi: Appmanifest dosyası var mı kontrol ederseniz yoksa onu atarsanız belki düzelebilir. Genişletmek için tıkla... O nedir ?