U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 27 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar eskiden bir tane siteye API Key vermiştim hangi site hatırlamıyorum şimdi bütün sitelerdeki API Key iptal etmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar eskiden bir tane siteye API Key vermiştim hangi site hatırlamıyorum şimdi bütün sitelerdeki API Key iptal etmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 27 Ocak 2021 #2 Eğer herhangi bir site için API anahtarı oluşturulmuşsa, aşağıdaki bağlantıdan iptal edebilirsiniz. Sign In steamcommunity.com
Eğer herhangi bir site için API anahtarı oluşturulmuşsa, aşağıdaki bağlantıdan iptal edebilirsiniz. Sign In steamcommunity.com
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 27 Ocak 2021 #3 reptile dedi: Eğer herhangi bir site için API anahtarı oluşturulmuşsa, aşağıdaki bağlantıdan iptal edebilirsiniz. Sign In steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Erişim engellendi diyor.
reptile dedi: Eğer herhangi bir site için API anahtarı oluşturulmuşsa, aşağıdaki bağlantıdan iptal edebilirsiniz. Sign In steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Erişim engellendi diyor.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 27 Ocak 2021 #4 İlk defa denk geliyorum böyle bir şeye. Hesabınızda oyun mevcut mu?
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 27 Ocak 2021 #5 reptile dedi: İlk defa denk geliyorum böyle bir şeye. Hesabınızda oyun mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Evet. reptile dedi: İlk defa denk geliyorum böyle bir şeye. Hesabınızda oyun mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Ya bu aralar benim steam bayağı bir bozuk siyah ekran falan.
reptile dedi: İlk defa denk geliyorum böyle bir şeye. Hesabınızda oyun mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Evet. reptile dedi: İlk defa denk geliyorum böyle bir şeye. Hesabınızda oyun mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Ya bu aralar benim steam bayağı bir bozuk siyah ekran falan.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 27 Ocak 2021 #6 Oyunlar ücretli mi yoksa ücretsiz mi?
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 27 Ocak 2021 #7 reptile dedi: Oyunlar ücretli mi yoksa ücretsiz mi? Genişletmek için tıkla... Ücretli bazıları, bazıları da ücretsiz.
reptile dedi: Oyunlar ücretli mi yoksa ücretsiz mi? Genişletmek için tıkla... Ücretli bazıları, bazıları da ücretsiz.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 27 Ocak 2021 #8 Peki hesabınızda şu an herhangi bir kısıtlama bulunuyor mu? Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 27 Ocak 2021 #9 reptile dedi: Peki hesabınızda şu an herhangi bir kısıtlama bulunuyor mu? Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Nerden görebilirim kısıtlama olup olmadığını?
reptile dedi: Peki hesabınızda şu an herhangi bir kısıtlama bulunuyor mu? Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Nerden görebilirim kısıtlama olup olmadığını?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 27 Ocak 2021 #10 En basit yol olarak arkadaşınızla takas yapmayı deneyebilirsiniz.