TR-Tolga90 Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 93 Çözümler 1 8 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar Steam arayüüz bu şekilde sildim yeniden kurdum ama düzelmiyor sebebi nedir nasıl düzeltirim? Dosya Ekleri Desktop Screenshot 2020.08.08 - 21.50.34.88.png 461,1 KB · Görüntüleme: 133
Arkadaşlar Steam arayüüz bu şekilde sildim yeniden kurdum ama düzelmiyor sebebi nedir nasıl düzeltirim?
lobstergang Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 39 8 Ağustos 2020 #2 TR-Tolga90 dedi: Arkadaşlar Steam arayüüz bu şekilde sildim yeniden kurdum ama düzelmiyor sebebi nedir nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... internet hızınız nasıl ? genelde düşük hızlı internetler için olabilir bunun gibi şeyler
TR-Tolga90 dedi: Arkadaşlar Steam arayüüz bu şekilde sildim yeniden kurdum ama düzelmiyor sebebi nedir nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... internet hızınız nasıl ? genelde düşük hızlı internetler için olabilir bunun gibi şeyler
TR-Tolga90 Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 93 Çözümler 1 8 Ağustos 2020 #3 lobstergang dedi: internet hızınız nasıl ? genelde düşük hızlı internetler için olabilir bunun gibi şeyler Genişletmek için tıkla... internet hızım gayet iyi hatta çok çok iyi şansılıyım o konuda yani
lobstergang dedi: internet hızınız nasıl ? genelde düşük hızlı internetler için olabilir bunun gibi şeyler Genişletmek için tıkla... internet hızım gayet iyi hatta çok çok iyi şansılıyım o konuda yani
Oguzhan51 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 1.664 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #4 Galiba Steam'de sorun var. Bende de mağazada oyun kapak resimleri gözükmüyor.
TR-Tolga90 Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 93 Çözümler 1 8 Ağustos 2020 #5 galiba çözdüm arkadaşlar steam-ayarlar-internet tarayıcısı sekmesine geliyorsunuz internet tarayıcısı ön belleğini sil ve bütün tarayıcı çerezlerini sil diyorsunuz sorun çözülüyor yani bende çözüldü
galiba çözdüm arkadaşlar steam-ayarlar-internet tarayıcısı sekmesine geliyorsunuz internet tarayıcısı ön belleğini sil ve bütün tarayıcı çerezlerini sil diyorsunuz sorun çözülüyor yani bende çözüldü