Sidar Görkem Cansız Hectopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 123 Yer Kudüs, İSRAİL 16 Ocak 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Steam'de bugün bir sorunla karşılaştım, benim ve arkadaşlarımın profili bozuk görünüyordu. Ayrıca hiçbir oyunun incelemeside gözükmüyordu. Steam'in bozulduğunu anladım bunu nasıl çözerim? Dosya Ekleri 20200116_210150.jpg 931,6 KB · Görüntüleme: 194
Merhaba arkadaşlar. Steam'de bugün bir sorunla karşılaştım, benim ve arkadaşlarımın profili bozuk görünüyordu. Ayrıca hiçbir oyunun incelemeside gözükmüyordu. Steam'in bozulduğunu anladım bunu nasıl çözerim?
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 16 Ocak 2020 #2 Ayarlarda donanımla ilgili bir seçenek var onu kapat öyle dene bir. Artı 0 Eksi
Dietil Sülfat Centipat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 534 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2020 #3 Bazı web sayfalarında internet çok yavaş olduğunda otomatik olarak html şeklinde yüklenir ona benzettim. İnternetiniz hızlı mı? Artı 0 Eksi
Bazı web sayfalarında internet çok yavaş olduğunda otomatik olarak html şeklinde yüklenir ona benzettim. İnternetiniz hızlı mı?
KS KS Sidar Görkem Cansız Hectopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 123 Yer Kudüs, İSRAİL 16 Ocak 2020 #4 Dietil Sülfat dedi: Bazı web sayfalarında internet çok yavaş olduğunda otomatik olarak html şeklinde yüklenir ona benzettim. İnternetiniz hızlı mı? Genişletmek için tıkla... Evet, yani çok değil ama internetten steame giriş yaptığımda böyle bir sorun olmuyor. Shadow Ryzen dedi: Ayarlarda donanımla ilgili bir seçenek var onu kapat öyle dene bir. Genişletmek için tıkla... Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz, bulamadım da Artı 0 Eksi
Dietil Sülfat dedi: Bazı web sayfalarında internet çok yavaş olduğunda otomatik olarak html şeklinde yüklenir ona benzettim. İnternetiniz hızlı mı? Genişletmek için tıkla... Evet, yani çok değil ama internetten steame giriş yaptığımda böyle bir sorun olmuyor. Shadow Ryzen dedi: Ayarlarda donanımla ilgili bir seçenek var onu kapat öyle dene bir. Genişletmek için tıkla... Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz, bulamadım da