Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2017 #1 Unturned oynuyorum. Server grubuna katılacağım. Kullanıcı adımı tıklayıp gruplar bölümüne tıklıyorum fakat iki saattir yüklenme ekranında. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2017
Unturned oynuyorum. Server grubuna katılacağım. Kullanıcı adımı tıklayıp gruplar bölümüne tıklıyorum fakat iki saattir yüklenme ekranında. Ne yapmalıyım?
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 2 Haziran 2017 #2 Tarayıcı üzerinden giriş yapıp gruba katılmayı deneyin.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2017 #3 Steam Beta'ya katılmayı deneyin.
Phantomy Megapat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 551 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2017 #4 Steam çalışıyorken görev yöneticisinden zorla kapatın. Sorun çözülmezse Steam ayarlarından tarayıcı önbelleğini temizleyin.
Steam çalışıyorken görev yöneticisinden zorla kapatın. Sorun çözülmezse Steam ayarlarından tarayıcı önbelleğini temizleyin.
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2017 #5 Phantomy dedi: Steam çalışıyorken görev yöneticisinden zorla kapatın. Sorun çözülmezse Steam ayarlarından tarayıcı önbelleğini temizleyin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü.
Phantomy dedi: Steam çalışıyorken görev yöneticisinden zorla kapatın. Sorun çözülmezse Steam ayarlarından tarayıcı önbelleğini temizleyin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü.