Steam arayüzü kasıyor

cannyoyo

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler, yaklaşık 3 gündür Steam arayüzünde anlamsız bir kasma sorunu yaşıyorum. Kütüphanede ve mağaza kısmında neredeyse scrollu aşağı çektikten 15sn sonra hareket ediyor fakat üst kısımda kütüphane mağaza topluluk gibi yerlere tıklayınca direkt giriyor ama kasıp donma devam ediyor aynı sorunu yaşayıp çözen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle iyi günler, yaklaşık 3 gündür Steam arayüzünde anlamsız bir kasma sorunu yaşıyorum. Kütüphanede ve mağaza kısmında neredeyse scrollu aşağı çektikten 15sn sonra hareket ediyor fakat üst kısımda kütüphane mağaza topluluk gibi yerlere tıklayınca direkt giriyor ama kasıp donma devam ediyor aynı sorunu yaşayıp çözen varsa yardımcı olabilir mi?
Steam da güncelleme yaptın mı?
İşlemci marka modeli nedir?
Ekran kartın nedir?
Biraz daha bilgi verirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Steam arayüzü değişip güncellendiği için bir tık sistemden yiyor.
Bilmediğim bilgiler dışında indirme önbelleğini temizleyebilirsin ayrıca eğer yeni tema
kastırıyorsa Steam eski temaya geçiş yapabilirsin.

Steam da güncelleme yaptın mı?
İşlemci marka modeli nedir?
Ekran kartın nedir?
Biraz daha bilgi verirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Steam arayüzü değişip güncellendiği için bir tık sistemden yiyor.
Bilmediğim bilgiler dışında indirme önbelleğini temizleyebilirsin ayrıca eğer yeni tema.
Kastırıyorsa Steam eski temaya geçiş yapabilirsin.

Laptop kullanıyorum daha önce herhangi bir sorun yoktu oyun oynuyordum çıktım indirimden oyun almak için girdim donuyordu çıktım ettim her yolu denedim olmadı ve güncelleme yapmadım ek olarak steami geniş ekran moduna aldığımda herhangi bir sorun olmuyor normal görünümünde yaşıyorım bunu.
Ekran kartı: Radeon 520.
İlşemci: Intel i5 8250.
RAM: 8 GB.
sorun kendi kendine çözüldü :d

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı