Projunior Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 218 11 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar arkadaşım bana Steam'den para atacaktı. Pazardan item satışı yaptım ama linkini bulamıyor linkini falan kopyalayamıyoruz mu?
Arkadaşlar arkadaşım bana Steam'den para atacaktı. Pazardan item satışı yaptım ama linkini bulamıyor linkini falan kopyalayamıyoruz mu?
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.138 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #2 Projunior dedi: Arkadaşlar arkadaşım bana Steam'den para atacaktı. Pazardan item satışı yaptım ama linkini bulamıyor linkini falan kopyalayamıyoruz mu? Genişletmek için tıkla... Direkt takas ile atsanız?
Projunior dedi: Arkadaşlar arkadaşım bana Steam'den para atacaktı. Pazardan item satışı yaptım ama linkini bulamıyor linkini falan kopyalayamıyoruz mu? Genişletmek için tıkla... Direkt takas ile atsanız?
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 11 Aralık 2021 #3 Satan kişinin koyduğu fiyattan ve resminden anlayabilir.