Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 5 Nisan 2023 #1 GIF'i 5 parça halinde yüklediğimde kenarlarında siyahlık çıkıyor. Bunun çözümü nedir? Bundan önce 1x1 şeklinde yükledim yine de etrafında siyahlık çıktı. Çözümü nedir?
GIF'i 5 parça halinde yüklediğimde kenarlarında siyahlık çıkıyor. Bunun çözümü nedir? Bundan önce 1x1 şeklinde yükledim yine de etrafında siyahlık çıktı. Çözümü nedir?
Emiiix Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #2 Bunu yüklerken inceleden bir kod girmek gerekiyor YouTube'da arastirirsaniz bulabilirsiniz.
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 5 Nisan 2023 #3 Emiiix dedi: Bunu yüklerken inceleden bir kod girmek gerekiyor YouTube'da arastirirsaniz bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kodu giriyorum zaten fakat hâlâ siyahlık var. Nedeni var mıdır?
Emiiix dedi: Bunu yüklerken inceleden bir kod girmek gerekiyor YouTube'da arastirirsaniz bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kodu giriyorum zaten fakat hâlâ siyahlık var. Nedeni var mıdır?