Weapon Case
Megapat
Bu rozet seviye kaçar devam ediyor bilen var mı? Seviye 13'e kadar işledim ama hala devam ediyor. Belli sınırı yok mu bunun?
Bu rozet seviye kaçar devam ediyor bilen var mı? Seviye 13'e kadar işledim ama hala devam ediyor. Belli sınırı yok mu bunun?
Eki Görüntüle 1610598
Şu rozetlerin tasarımlarını hiç beğenmedim, daha uğraşılmış olabilirdi.
Hocam 1 rozet işlemek kaç TL?
Bunu arıyordum teşekkürler. Buna para dayanmazmış o zaman yapmayı bıraktım.
Her 1 seviye için 8 TL civarlarından topladım kartları pazardan ama yapmana değmez boş ver. Ben diğer oyunlar gibi 5 levelda oyunun tüm rozetleri alınıor sandığım için yapmaya devam ettim de bayağı gidiyormuş bu![]()
Hocam ben 37 levelden 40 levele çıkmak için 35TL para bastım halen sinirim bozuk Steam level işine. Eskiden 2019 civarı yıllarda 300-400 TL yatıran 100lvl oluyordu şimdi asgari ücret yatırmak lazım. Bu XP kasması pahalı olduğundan dolayı 40 levelde kalacağım ben. Nede olsa 50 levele kadar bir şey açılmıyor.
50'den sonra ne açılıyor ki?Hocam ben 37 levelden 40 levele çıkmak için 35TL para bastım halen sinirim bozuk Steam level işine. Eskiden 2019 civarı yıllarda 300-400 TL yatıran 100lvl oluyordu şimdi asgari ücret yatırmak lazım. Bu XP kasması pahalı olduğundan dolayı 40 levelde kalacağım ben. Nede olsa 50 levele kadar bir şey açılmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.