B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 8 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar bir oyunun DLC'sini tekrar satın almak istiyorum. Nasıl alabilirim? 2.2 saat oynamışım oyunu yoksa iade edecektim
Arkadaşlar bir oyunun DLC'sini tekrar satın almak istiyorum. Nasıl alabilirim? 2.2 saat oynamışım oyunu yoksa iade edecektim
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 8 Şubat 2023 #2 Buzdolabi dedi: Arkadaşlar bir oyunun DLC'sini tekrar satın almak istiyorum. Nasıl alabilirim? 2.2 saat oynamışım oyunu yoksa iade edecektim Genişletmek için tıkla... Tekrar satın almaktan kastınız nedir? İade mi ettiniz?
Buzdolabi dedi: Arkadaşlar bir oyunun DLC'sini tekrar satın almak istiyorum. Nasıl alabilirim? 2.2 saat oynamışım oyunu yoksa iade edecektim Genişletmek için tıkla... Tekrar satın almaktan kastınız nedir? İade mi ettiniz?
Romaa Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.124 Çözümler 11 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 7500F / RX5700 XT / 32GB RAM Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #3 Tekrar satın almak? Sizde zaten varsa neden tekrar satın alıyorsunuz ki?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.314 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 8 Şubat 2023 #4 Neden aynı şeyi tekrar almak istiyorsunuz? Bu arada güzel nick.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 8 Şubat 2023 #5 Longhorn dedi: Tekrar satın almaktan kastınız nedir? İade mi ettiniz? Genişletmek için tıkla... Romaa dedi: Tekrar satın almak? Sizde zaten varsa neden tekrar satın alıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... steelumut dedi: Neden aynı şeyi tekrar almak istiyorsunuz? Bu arada güzel nick. Genişletmek için tıkla... DLC'yi boşa kullandım hocam. İade etmek istiyordum ama 2,2 saat oyunu oynamışım bile. Tekrar alırsam düzgün kullanırım diye düşünüyorum.
Longhorn dedi: Tekrar satın almaktan kastınız nedir? İade mi ettiniz? Genişletmek için tıkla... Romaa dedi: Tekrar satın almak? Sizde zaten varsa neden tekrar satın alıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... steelumut dedi: Neden aynı şeyi tekrar almak istiyorsunuz? Bu arada güzel nick. Genişletmek için tıkla... DLC'yi boşa kullandım hocam. İade etmek istiyordum ama 2,2 saat oyunu oynamışım bile. Tekrar alırsam düzgün kullanırım diye düşünüyorum.
B batuotgen10 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #6 Buzdolabi dedi: DLC'yi boşa kullandım hocam. İade etmek istiyordum ama 2,2 saat oyunu oynamışım bile. Tekrar alırsam düzgün kullanırım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Reis yanlış anlama ama bir DLC nasıl bosa kullanılabilir oyun ve DLC ismi verir misiniz merak ettim.
Buzdolabi dedi: DLC'yi boşa kullandım hocam. İade etmek istiyordum ama 2,2 saat oyunu oynamışım bile. Tekrar alırsam düzgün kullanırım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Reis yanlış anlama ama bir DLC nasıl bosa kullanılabilir oyun ve DLC ismi verir misiniz merak ettim.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 8 Şubat 2023 #7 Buzdolabi dedi: DLC'yi boşa kullandım hocam. İade etmek istiyordum ama 2,2 saat oyunu oynamışım bile. Tekrar alırsam düzgün kullanırım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım para benzeri bir dlc almışsınız. Ne yazık ki mağazada mevcut diyorsa tekrar alamazsınız. batuotgen10 dedi: Reis yanlış anlama ama bir DLC nasıl bosa kullanılabilir oyun ve DLC ismi verir misiniz merak ettim. Genişletmek için tıkla... Oyunlar için para veya oyun içi para dlc'leri oluyor.
Buzdolabi dedi: DLC'yi boşa kullandım hocam. İade etmek istiyordum ama 2,2 saat oyunu oynamışım bile. Tekrar alırsam düzgün kullanırım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım para benzeri bir dlc almışsınız. Ne yazık ki mağazada mevcut diyorsa tekrar alamazsınız. batuotgen10 dedi: Reis yanlış anlama ama bir DLC nasıl bosa kullanılabilir oyun ve DLC ismi verir misiniz merak ettim. Genişletmek için tıkla... Oyunlar için para veya oyun içi para dlc'leri oluyor.
Sith Darth Vader Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 801 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Jedi Hunter 8 Şubat 2023 #8 Buzdolabi dedi: DLC'yi boşa kullandım hocam. İade etmek istiyordum ama 2,2 saat oyunu oynamışım bile. Tekrar alırsam düzgün kullanırım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun içi öge ise kaldırıp yeniden alsan da yeniden aldığın şeyler gelmiyor diye biliyorum. Denersen sonucu söyler misin?
Buzdolabi dedi: DLC'yi boşa kullandım hocam. İade etmek istiyordum ama 2,2 saat oyunu oynamışım bile. Tekrar alırsam düzgün kullanırım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun içi öge ise kaldırıp yeniden alsan da yeniden aldığın şeyler gelmiyor diye biliyorum. Denersen sonucu söyler misin?
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 8 Şubat 2023 #9 batuotgen10 dedi: Reis yanlış anlama ama bir DLC nasıl bosa kullanılabilir oyun ve DLC ismi verir misiniz merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam Retrowave oyununun DLC'sini aldım. 200.000 cash veriyordu. Hem boşa kullandım hem de azaldı nedense.
batuotgen10 dedi: Reis yanlış anlama ama bir DLC nasıl bosa kullanılabilir oyun ve DLC ismi verir misiniz merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam Retrowave oyununun DLC'sini aldım. 200.000 cash veriyordu. Hem boşa kullandım hem de azaldı nedense.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 8 Şubat 2023 #10 Buzdolabi dedi: Hocam Retrowave oyununun DLC'sini aldım. 200.000 cash veriyordu. Hem boşa kullandım hem de azaldı nedense. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle DLC'ler tekrar alınamıyor. Bu arada aynı oyun bende de var hocam o parayla resmen tüm arabalar alınabiliyor. Siz ne aldınız?
Buzdolabi dedi: Hocam Retrowave oyununun DLC'sini aldım. 200.000 cash veriyordu. Hem boşa kullandım hem de azaldı nedense. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle DLC'ler tekrar alınamıyor. Bu arada aynı oyun bende de var hocam o parayla resmen tüm arabalar alınabiliyor. Siz ne aldınız?