tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 12 Temmuz 2022 #11 XPLSG dedi: Hediye cüzdan kodu atın hesaba Steam'den. Eki Görüntüle 1449131 Genişletmek için tıkla... Cüzdan bakiyesi ile atılmıyor onlar.
XPLSG dedi: Hediye cüzdan kodu atın hesaba Steam'den. Eki Görüntüle 1449131 Genişletmek için tıkla... Cüzdan bakiyesi ile atılmıyor onlar.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 12 Temmuz 2022 #12 DodoZi dedi: Başka çözümü var mı ki ? Genişletmek için tıkla... Oyun alacaksa ana hesaba hediye etsin kesinti olmaz. asdo dedi: %5 zarar edecek sadece. 4 TL daha az alacak normalden yani. Genişletmek için tıkla... Komisyon %10 civarı diye biliyorum hem alırken hem satarken kesilecek %20 civarı olacak.
DodoZi dedi: Başka çözümü var mı ki ? Genişletmek için tıkla... Oyun alacaksa ana hesaba hediye etsin kesinti olmaz. asdo dedi: %5 zarar edecek sadece. 4 TL daha az alacak normalden yani. Genişletmek için tıkla... Komisyon %10 civarı diye biliyorum hem alırken hem satarken kesilecek %20 civarı olacak.
waxnv Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #13 FurkanKutlu dedi: Keşke satmasaydınız main hesaba takasla atıp hiç kayıp yaşamadan aktarırdınız. Alacağınız oyunları yan hesaptan ana hesaba hediye atın en mantıklısı. Hocam neredeyse %25 zarar yapar değmez. Genişletmek için tıkla... main hesap vaclı.
FurkanKutlu dedi: Keşke satmasaydınız main hesaba takasla atıp hiç kayıp yaşamadan aktarırdınız. Alacağınız oyunları yan hesaptan ana hesaba hediye atın en mantıklısı. Hocam neredeyse %25 zarar yapar değmez. Genişletmek için tıkla... main hesap vaclı.
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 12 Temmuz 2022 #14 FurkanKutlu dedi: Komisyon %10 civarı diye biliyorum hem alırken hem satarken kesilecek %20 civarı olacak. Genişletmek için tıkla... Komisyon %5 ve alırken komisyon diye bir şey yok 80 liralık skin alacak eline 76 lira geçecek satınca.
FurkanKutlu dedi: Komisyon %10 civarı diye biliyorum hem alırken hem satarken kesilecek %20 civarı olacak. Genişletmek için tıkla... Komisyon %5 ve alırken komisyon diye bir şey yok 80 liralık skin alacak eline 76 lira geçecek satınca.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 12 Temmuz 2022 #15 asdo dedi: Komisyon %5 ve alırken komisyon diye bir şey yok 80 liralık skin alacak eline 76 lira geçecek satınca. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış biliyormuşum kusura bakma.
asdo dedi: Komisyon %5 ve alırken komisyon diye bir şey yok 80 liralık skin alacak eline 76 lira geçecek satınca. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış biliyormuşum kusura bakma.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 13 Temmuz 2022 #16 asdo dedi: Komisyon %5 ve alırken komisyon diye bir şey yok 80 liralık skin alacak eline 76 lira geçecek satınca. Genişletmek için tıkla... Steam komisyonundan bahsetmiyor musunuz? Yaklaşık %13,33 civarında.
asdo dedi: Komisyon %5 ve alırken komisyon diye bir şey yok 80 liralık skin alacak eline 76 lira geçecek satınca. Genişletmek için tıkla... Steam komisyonundan bahsetmiyor musunuz? Yaklaşık %13,33 civarında.
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 13 Temmuz 2022 #17 southwest dedi: Steam komisyonundan bahsetmiyor musunuz? Yaklaşık %13,33 civarında. Eki Görüntüle 1449375 Genişletmek için tıkla... Atacağım linkte %5 alır diyor ama başka bir işlem için demek ki orda yazan. Steam Destek :: Topluluk Pazarı SSS help.steampowered.com
southwest dedi: Steam komisyonundan bahsetmiyor musunuz? Yaklaşık %13,33 civarında. Eki Görüntüle 1449375 Genişletmek için tıkla... Atacağım linkte %5 alır diyor ama başka bir işlem için demek ki orda yazan. Steam Destek :: Topluluk Pazarı SSS help.steampowered.com