fire23 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #1 Merhaba ben CS:GO oynarken kasa düşürüyorum ve bu kasaları bir şekilde satıp Minecraft almak istiyorum nasıl yapabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba ben CS:GO oynarken kasa düşürüyorum ve bu kasaları bir şekilde satıp Minecraft almak istiyorum nasıl yapabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.847 Çözümler 14 Yer Hatay 18 Mayıs 2023 #2 Steam pazarından skin al, bynogame gibi sitelerden sat. 200 TL toplayınca da microsoft Store'dan al.
fire23 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #3 ByNoGame'de sattığım desenleri Microsoft Store'ye nasıl geçireceğim?
cumburlop1242 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #4 fire23 dedi: ByNoGame'de sattığım desenleri Microsoft Store'ye nasıl geçireceğim? Genişletmek için tıkla... ByNoGame'den parayı kart ile çekeceksin sonra normal olarak alacaksın oyunu. cumburlop1242 dedi: ByNoGame'den parayı kart ile çekeceksin sonra normal olarak alacaksın oyunu. Genişletmek için tıkla... Bu arada Minecraft'ı tlegacy vb. Launcher'larda oynayabiliyorsun bedava olarak.
fire23 dedi: ByNoGame'de sattığım desenleri Microsoft Store'ye nasıl geçireceğim? Genişletmek için tıkla... ByNoGame'den parayı kart ile çekeceksin sonra normal olarak alacaksın oyunu. cumburlop1242 dedi: ByNoGame'den parayı kart ile çekeceksin sonra normal olarak alacaksın oyunu. Genişletmek için tıkla... Bu arada Minecraft'ı tlegacy vb. Launcher'larda oynayabiliyorsun bedava olarak.