Steam bakiyesi indirimli satılabilir mi?

BirkanC16

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar item sattım 300 dolarlık bakiyem var yarın hesaba geçer büyük ihtimal. Nakite çevirmek istiyorum gameshipi kullanıyordum ama şunu fark ettim benden zaten çok kesiyor bir de alan kişi çok karlı olmuyor. Buradan indirimli satabilir miyim hem alan karlı çıkar hem ben. Mesela 50 dolarlık God of War: Ragnarök'u 40 dolara bırakabilirim yüzde 20 indirim şeklinde.

Gayet iyi olur hocam, zamanında çok döndü burada bakiyeler bende bakayım bir Steam'e eğer indirimde varsa alayım sizden.

Bekliyorum hocam. İtemi sattım ama bakiye 24 saat sonra geçer haberiniz olsun ona göre. Daha çıkmamış oyunları da alabilirsiniz ön sipariş olarak.

Selamlar item sattım 300 dolarlık bakiyem var yarın hesaba geçer büyük ihtimal. Nakite çevirmek istiyorum gameshipi kullanıyordum ama şunu fark ettim benden zaten çok kesiyor bir de alan kişi çok karlı olmuyor. Buradan indirimli satabilir miyim hem alan karlı çıkar hem ben. Mesela 50 dolarlık God of War: Ragnarök'u 40 dolara bırakabilirim yüzde 20 indirim şeklinde.

Hocam GTA V'ye yapacağınız ne olur?

Hocam GTA V'ye yapacağınız ne olur?

Her oyuna yüzde 20 yapabilirim. Yüzde 20 ne ise ona veririm. 20 dolarsa oyun 16 dolara geliyor.

Yarına kadar bakiye bitmezse bu oyunu alabilirim hocam ne kadara bırakırsınız ?

16 dolara bırakırım

300 dolar bakiye geçti hesaba. Almak isteyen varsa örnek God of War: Ragnarök 50 dolar 40 dolara bırakırım. İstediğiniz herhangi bir oyunu yüzde 20 indirimli şekilde bakıp bana yazabilirsiniz.
Steam hesabım oBryk 44 seviye.

300 dolar bakiye geçti hesaba. Almak isteyen varsa örnek God of War: Ragnarök 50 dolar 40 dolara bırakırım. İstediğiniz herhangi bir oyunu yüzde 20 indirimli şekilde bakıp bana yazabilirsiniz.
Steam hesabım oBryk 44 seviye.
Hocam hala bakiyeniz var mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı