Steam bakiyesi nakite çevirilebilir mi?

cengggo

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Battlefield 1 premium almak istiyorum. 4 dolar kendisi, Steam'imde 4.5 dolar var. Bunu bir şekilde nakite çevirebiliyor muyum?

Hayır. Anca kafanızda düşündüğünüz bir yüzdelik indirim ile bakiyenizi nakite çevirebilirsiniz.

Cüzdandaki parayı doğrudan çekmeniz maalesef mümkün değil. 2 şekilde paraya dönüştürebilirsiniz:
  1. Pazardan CS2 skini alıp ByNoGame gibi sitelerde satarak (yeni alırsanız 8 gün takas banı oluyor)
  2. İnsanlara indirimli şekilde oyun hediye edersiniz, hediye ettiğiniz kişi de size parasını atar.
İki şekilde de $4,50'ın tamamını alamazsınız. Eğer arkadaşlarınızdan oyun alacak olan varsa siz ona atarsınız o size parasını atar. Minimum kayıp böyle olur.

Şu forumda belki de binlerce aynı konudan var ama bir tanesini açıp bakayım dememişsiniz, item al sat yöntemiyle yapılabilir.

İkinci seçeneceği yapacağim siteler vs var mı bildiğiniz? Veya bu forumda konu açmam yasaklı mı bununla ilgili?

Şu forumda belki de binlerce aynı konudan var ama bir tanesini açıp bakayım dememişsiniz, item al sat yöntemiyle yapılabilir.

Hocam baktım zaten aynı şeyleri söylemiş herkes daha detaylı biri yardımcı olur diye yazdım buraya eleştiri yapmalık bir durum yok zaten istediğim konuyu da açabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…