lysa Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 255 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #1 Steam hesabımı silme kararı aldım. 40 TL bakiye duruyor, nerede satabilirim indirimli şekilde?
Colonel Hans Landa Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 236 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri | i5-12450H | RTX4050 | 32GB | 1TB | Cinsiyet Erkek Meslek IT Stajyeri 11 Eylül 2023 #2 Satamazsın diye biliyorum.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 11 Eylül 2023 #3 Bakiye satılmıyor. Burada konu açıp insanlara belli bir oranda indirim yaparak oyun gönderebilirsin, onlar da sana para atar.
Bakiye satılmıyor. Burada konu açıp insanlara belli bir oranda indirim yaparak oyun gönderebilirsin, onlar da sana para atar.
auditoree Kilopat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 603 Çözümler 2 11 Eylül 2023 #4 lysa dedi: Steam hesabımı silme kararı aldım. 40 TL bakiye duruyor, nerede satabilirim indirimli şekilde? Genişletmek için tıkla... Bakiye satma diye bir şey yok. Dilersen bana hediye oyun atabilirsin
lysa dedi: Steam hesabımı silme kararı aldım. 40 TL bakiye duruyor, nerede satabilirim indirimli şekilde? Genişletmek için tıkla... Bakiye satma diye bir şey yok. Dilersen bana hediye oyun atabilirsin
lysa Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 255 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #5 Yahu indirimli şekilde satmak diye onu anlattım zaten. Biliyoruz oyun hediye edip karşılığında karta para yollatmayı. auditoree dedi: Bakiye satma diye bir şey yok. Dilersen bana hediye oyun atabilirsin Genişletmek için tıkla... Parasını ödersen neden olmasın?
Yahu indirimli şekilde satmak diye onu anlattım zaten. Biliyoruz oyun hediye edip karşılığında karta para yollatmayı. auditoree dedi: Bakiye satma diye bir şey yok. Dilersen bana hediye oyun atabilirsin Genişletmek için tıkla... Parasını ödersen neden olmasın?
Fallowen Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #6 lysa dedi: Steam hesabımı silme kararı aldım. 40 TL bakiye duruyor, nerede satabilirim indirimli şekilde? Genişletmek için tıkla... Satılmaz Son düzenleme: 11 Eylül 2023
lysa dedi: Steam hesabımı silme kararı aldım. 40 TL bakiye duruyor, nerede satabilirim indirimli şekilde? Genişletmek için tıkla... Satılmaz
auditoree Kilopat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 603 Çözümler 2 11 Eylül 2023 #7 lysa dedi: Yahu indirimli şekilde satmak diye onu anlattım zaten. Biliyoruz oyun hediye edip karşılığında karta para yollatmayı. Parasını ödersen neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Parasını ödeyeceksem kendim neden almayayım?
lysa dedi: Yahu indirimli şekilde satmak diye onu anlattım zaten. Biliyoruz oyun hediye edip karşılığında karta para yollatmayı. Parasını ödersen neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Parasını ödeyeceksem kendim neden almayayım?
lysa Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 255 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #8 auditoree dedi: Parasını ödeyeceksem kendim neden almayayım? Genişletmek için tıkla... Hani indirimli satıyoruz ya. Hem neden hayır işi yapmak zorundayım?
auditoree dedi: Parasını ödeyeceksem kendim neden almayayım? Genişletmek için tıkla... Hani indirimli satıyoruz ya. Hem neden hayır işi yapmak zorundayım?
YunusYENEROGLU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 11 Eylül 2023 #9 Tanıdık bulursun 40 TL'nin oyunu adama alırsın, karşılığında 30TL sana gönderir, de bu rakamlar için uğraşmaya değer mi bilemedim.
Tanıdık bulursun 40 TL'nin oyunu adama alırsın, karşılığında 30TL sana gönderir, de bu rakamlar için uğraşmaya değer mi bilemedim.
E Endless001 Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 497 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #10 lysa dedi: Yahu indirimli şekilde satmak diye onu anlattım zaten. Biliyoruz oyun hediye edip karşılığında karta para yollatmayı. Parasını ödersen neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Adam kendisi alır zaten satamazsın git arkadaşlarına oyun at bence.
lysa dedi: Yahu indirimli şekilde satmak diye onu anlattım zaten. Biliyoruz oyun hediye edip karşılığında karta para yollatmayı. Parasını ödersen neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Adam kendisi alır zaten satamazsın git arkadaşlarına oyun at bence.