Steam bakiyesi nerede satılabilir?

Tanıdık bulursun 40 TL'nin oyunu adama alırsın, karşılığında 30TL sana gönderir, de bu rakamlar için uğraşmaya değer mi bilemedim.

Zorunlu da değilim sadece boşa gitmesinden iyidir.

Açıkçası yardımcı olmaya çalışacaktım fakat sana yanıt veren ilk kişiye haha atman bunu hak etmediğini düşünmeme neden oldu.

Kocaman indirimli şekilde satacağımı yazdım. Fikri yoksa veya okumayı bilmiyorsa yazmayacak dostum.

Eğer indirimli vermeyi dusunuyosan alırım kral

İndirimli olmadan satacaksam insanlar direkt kendisi alabilir zaten hocam. Hangi oyunu düşünüyorsun?

40 TL bu. Amac bosa gitmesin, ha giderse de umrum dısı. Satamayınca olecek degilim. Konuyu kirletmeyin lutfen.

Kocaman indirimli şekilde satacağımı yazdım. Fikri yoksa veya okumayı bilmiyorsa yazmayacak dostum.

İndirimli olmadan satacaksam insanlar direkt kendisi alabilir zaten hocam. Hangi oyunu düşünüyorsun?
Discord verme şansın varmı

40 TL için ne indirimi kardeşim kafan mı iyi? Napacaksın 30 lira mı isteyeceksin? İnsanlar 10 lira için neden seninle uğraşsın?

Rica ediyorum başka yerde hediye oyun dilenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…