E emirhanhosgeldi Picopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #1 Steam'den aldığım Far Cry 5'in dün rozetini 5 seviye yaptım ama sonra oyundaki aldığım başarımlar gözükmedi ve vitrinde falan da paylaşamıyorum.
Steam'den aldığım Far Cry 5'in dün rozetini 5 seviye yaptım ama sonra oyundaki aldığım başarımlar gözükmedi ve vitrinde falan da paylaşamıyorum.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.494 Çözümler 776 11 Şubat 2021 #2 Far Cry 5'de Steam başarımı yok. Siz Uplay'de başarım kazanmışsınız.
E emirhanhosgeldi Picopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #3 reptile dedi: Far Cry 5'de Steam başarımı yok. Siz Uplay'de başarım kazanmışsınız. Genişletmek için tıkla... hayır bi aralar vardı baya bi başarım kazanmıştım hatta
reptile dedi: Far Cry 5'de Steam başarımı yok. Siz Uplay'de başarım kazanmışsınız. Genişletmek için tıkla... hayır bi aralar vardı baya bi başarım kazanmıştım hatta
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.494 Çözümler 776 11 Şubat 2021 #4 Far Cry 5'de Steam başarımları yok. Sadece Uplay'de var.
E emirhanhosgeldi Picopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #5 reptile dedi: Far Cry 5'de Steam başarımları yok. Sadece Uplay'de var. Genişletmek için tıkla... Dostum dediğin doğruymuş çok teşekkür ederim seni çözüm olarak işaretlemek istiyorum nasıl işaretleyebilirim?
reptile dedi: Far Cry 5'de Steam başarımları yok. Sadece Uplay'de var. Genişletmek için tıkla... Dostum dediğin doğruymuş çok teşekkür ederim seni çözüm olarak işaretlemek istiyorum nasıl işaretleyebilirim?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.494 Çözümler 776 11 Şubat 2021 #6 Bunu yapabilmeniz icin konu olustururken üstteki sekmeden soru secenegine tiklamaniz gerekiyor. Konuyu olusturduktan sonra sadece yöneticiler bu islemi uygulayabilir. Sorununuz cözüldüyse gerisinin önemi yok.
Bunu yapabilmeniz icin konu olustururken üstteki sekmeden soru secenegine tiklamaniz gerekiyor. Konuyu olusturduktan sonra sadece yöneticiler bu islemi uygulayabilir. Sorununuz cözüldüyse gerisinin önemi yok.