kubilik1 Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #1 Merhaba. Steam'de Forza Horizon 5 için birkaç başarım kazandım ve onları sattım. Ardından biraz daha başarım kazandım ancak Steam envanter kısmına geldiğim zaman o başarımları göremedim. Kütüphanede var ancak envanterde yok. Nedenini bilen var mı?
Merhaba. Steam'de Forza Horizon 5 için birkaç başarım kazandım ve onları sattım. Ardından biraz daha başarım kazandım ancak Steam envanter kısmına geldiğim zaman o başarımları göremedim. Kütüphanede var ancak envanterde yok. Nedenini bilen var mı?
Fibula Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 595 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #2 Başarım dediğin koleksiyon kartı mı? Ekran görüntüsü atabilir misin bahsettiğin şeyler için?
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 11 Şubat 2022 #3 Oyundan düşen kartları satıp başarımları sattığını sanmış. Yeni başarım gelince onları da satabildiğini düşünmüş. Oyundan belirli sayıda kart kazanma hakkın var, eğer hepsini kazandıysan daha kazanabilme imkanın yok.
Oyundan düşen kartları satıp başarımları sattığını sanmış. Yeni başarım gelince onları da satabildiğini düşünmüş. Oyundan belirli sayıda kart kazanma hakkın var, eğer hepsini kazandıysan daha kazanabilme imkanın yok.
kubilik1 Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #4 Hmm anladım. Öyle sanmışım muhtemelen. İnşallah önemli bir şey değildir bu kartlar. Boşa satmak istemem.
Hmm anladım. Öyle sanmışım muhtemelen. İnşallah önemli bir şey değildir bu kartlar. Boşa satmak istemem.
Fibula Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 595 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #5 Önemsiz ya sat gitsin.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 11 Şubat 2022 #6 kubilik1 dedi: Hmm anladım. Öyle sanmışım muhtemelen. İnşallah önemli bir şey değildir bu kartlar. Boşa satmak istemem. Genişletmek için tıkla... Kart koleksiyonunu tamamladığın zaman tecrübe puanı kazanıyorsun, onunla da Steam seviyeni yükseltiyorsun. Başka bir şeye yaradıkları yok.
kubilik1 dedi: Hmm anladım. Öyle sanmışım muhtemelen. İnşallah önemli bir şey değildir bu kartlar. Boşa satmak istemem. Genişletmek için tıkla... Kart koleksiyonunu tamamladığın zaman tecrübe puanı kazanıyorsun, onunla da Steam seviyeni yükseltiyorsun. Başka bir şeye yaradıkları yok.