Her Steam oyunu için geçerli değil çevrimdışı iken başarım kazanmak. Bazılarında kazanılır bazılarında kazanılmaz. Mesela Tomb Raider ve Skyrim oyunlarında çevrimdışı modda başarımlar gelmiyordu diye hatırlıyorum. Yani oyuna göre değişir.
Her Steam oyunu için geçerli değil çevrimdışı iken başarım kazanmak. Bazılarında kazanılır bazılarında kazanılmaz. Mesela Tomb Raider ve Skyrim oyunlarında çevrimdışı modda başarımlar gelmiyordu diye hatırlıyorum. Yani oyuna göre değişir.
Eğer başarım ve oynama süresi gibi şeylere dikkat ediyorsanız çevrimdışı modda oynamanızı önermem. Başarım olayına net bir şey diyemeyeceğim, ben Witcher 3 oynamıştım uzun bir süre internet yokken, aldığım başarımlar internet geldikten hemen sonra aktarıldı fakat yaklaşık 30 saatlik oynama sürem çöp oldu.