Steam başarısız ödeme

zwed

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Steam'den 38 TL'ye Fall Guys oyununu alacaktım Steam cüzdanda 3 kuruş olduğu için karttan 37.97 çekeceğini söyledi işlemi yaptım. Karttan 37.97 TL gitti garip bir şekilde ise Steam cüzdanda 3 kuruş duruyor ve oyun yok. satın alım ise başarısız işlem olarak gösteriyor ne yapmam gerek bilgilendirir misiniz?
Olay 1 saat önce oldu Steam desteğe mesaj attım bekliyorum.

Steam desteği mesajına bakıp cevap verecektir. Yüksek ihtimalle sana paranı geri verecekler.

ATM kartımdan oyun satın alımım başarısız olmuştu. Para çekildi ve arkasından iade edildi. Sonra tekrar denedim ve yine aynısı oldu. Para çekilip arkasından iade geldi. 1 gün sonra tekrar satın alma denemesi yaptım. Para çekildi, başarısız oldu iade olmadı. 1 ay bekledim tutar gene gelmedi. Destek kaydı girdim. Para bizde değil bankanızla görüşün dendi. Bankam ise para firmada dedi. 3 ay boyunca banka ve firma arasında gittim geldim, para ortaya çıkmadı. 2 tarafta paranın kendisinde olmadığını söyledi. Banka ekstre verdi, Steam ise başarısız satın alma mesajlarını. Kısaca para çıkmadı ortaya. Üzerinden 3-4 ay geçti. Tutar ufak olduğu için (30 TL falan) salladım. Bir gün twit atım konuyla ilgili. "Nerde ya benim param" gibisinden twit attım durumu anlatıp. # Falan kullanmadım. Sadece twitimde bankamın adı # olmadan yazıyordu. 1 saat geçmeden bankam aradı. Twitter üzerinden yazımı görmüşler o yüzden aramışlar. Durumu anlattım. Mail adresi verdiler, mail atabilir misiniz dediler. Yaptım. 1 hafta sonra param geldi. Sorun ekstre gösteren bankamda imiş kısaca. Para hiç olmaması gereken bir aracı hesapta blokede kalmış. Neyse kısaca demek istediğim, Steam çalışanları para bizde değil bankanda diyorsa para bankadadır. Sen bir kayıt gir ne olur ne olmaz.

Kredi kartı mı ATM kartı mı?

ininal kullanmıştım.

Güzel olaymış peki teşekkür ederim.
3 Kuruşum Steam cüzdandan gitti ve oyun kütüphaneme eklendi. 2 saat boyunca endişeyle bekledim ama sonuç güzel oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…