Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 Başka bir hesaba girdim remote playdan hesabın çalınabilir diye duydum. Kapattım remote playı RAT yenir mi veya hesap çalınır mı?
Başka bir hesaba girdim remote playdan hesabın çalınabilir diye duydum. Kapattım remote playı RAT yenir mi veya hesap çalınır mı?
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 17 Kasım 2023 #2 Tam bilgim yok ama bu şekilde RAT yenilebileceğini hiç sanmıyorum. Kafaya takma yani.
lutoser Centipat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 147 17 Kasım 2023 #3 Curry dedi: Başka bir hesaba girdim remote playdan hesabın çalınabilir diye duydum. Kapattım remote playı RAT yenir mi veya hesap çalınır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır nasıl çalacak ayrıca oyundan çıkmadığın sürece sorun yok sadece oyun ayarlarıyla vesaire uğraşabilir oyundan çıkarsan değişir.
Curry dedi: Başka bir hesaba girdim remote playdan hesabın çalınabilir diye duydum. Kapattım remote playı RAT yenir mi veya hesap çalınır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır nasıl çalacak ayrıca oyundan çıkmadığın sürece sorun yok sadece oyun ayarlarıyla vesaire uğraşabilir oyundan çıkarsan değişir.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 17 Kasım 2023 #4 Curry dedi: Başka bir hesaba girdim remote playdan hesabın çalınabilir diye duydum. Kapattım remote playı RAT yenir mi veya hesap çalınır mı? Genişletmek için tıkla... RAT bu şekilde yenmez.
Curry dedi: Başka bir hesaba girdim remote playdan hesabın çalınabilir diye duydum. Kapattım remote playı RAT yenir mi veya hesap çalınır mı? Genişletmek için tıkla... RAT bu şekilde yenmez.
Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #5 bursali dedi: Tam bilgim yok ama bu şekilde RAT yenilebileceğini hiç sanmıyorum. Kafaya takma yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Şebnem Ferah dedi: RAT bu şekilde yenmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. lutoser dedi: Hayır nasıl çalacak ayrıca oyundan çıkmadığın sürece sorun yok sadece oyun ayarlarıyla vesaire uğraşabilir oyundan çıkarsan değişir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
bursali dedi: Tam bilgim yok ama bu şekilde RAT yenilebileceğini hiç sanmıyorum. Kafaya takma yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Şebnem Ferah dedi: RAT bu şekilde yenmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. lutoser dedi: Hayır nasıl çalacak ayrıca oyundan çıkmadığın sürece sorun yok sadece oyun ayarlarıyla vesaire uğraşabilir oyundan çıkarsan değişir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.