Steam BF 3 inlemesi neden düşük?

purpleguy

Hectopat
Steam BF 3 incelemesi neden düşük? Hikaye mi kötü? Yoksa buglar falan mı var? Optimizasyonu mu kötü?

1629811337560.png

Steam BF 3 incelemesi neden düşük? Hikaye mi kötü? Yoksa buglar falan mı var? Optimizasyonu mu kötü?

1629811337560.png

Moderatör düzeltmemiş başlığı inlemesi değil incelemesi

Son düzenleme:
Tahminimce Online kısmını eleştirmişlerdir.
Çünkü harhangi bir sunucuya girmek için Battlelog sitesinden sunucuya katıl yapman gerekiyor.

Bu konuda ben yorum yapmak isterim:
1. Battlelog diye bir saçma kadar geniş içerikli bir istatistik sitesi var, "Oyna" diyince tarayıcıdan anca oyuna girebiliyorsun, öyle saçma bir sistem. Halbuki "client" veya kendi "launcher" üzerinden yapılabilirdi. Tarayıcı
2. Oyun 2011'de çıktı ve halen fahiş fiyatla satıyorlar. Klasik EA.
3. Hikaye modunda gerek hikayesi, gerek oynanış mekanizması gayet güzel hele ki 2011 çıkışlı olmasında rağmen. Gelgelelim multiplayer kısmına, işte "Karışık" damgası yemesinin asıl sebeplerden biri bu. Bi' giriyorsun, herkes mareşal. Yeni başlayanlar için zaten girer girmez oyundan soğuyacaktır.

Ekleme: Bir başka asıl sebeplerden biri Steam platformunda sorun yaşayanlar oluyormuş, yorumlara bakılırsa. Oyuna girer girmez atıyormuş vs. Ama ben Origin üzerinden oynadığım için sorun yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı