G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Ocak 2022 #1 30,50 Liram var bu paket biraz karlı geldi hiç bu seriyi oynamadım. Sizce bu paraya neler alınır? Çok güzel oyunlar var ama tam karar veremedim. Son düzenleme: 20 Ocak 2022
30,50 Liram var bu paket biraz karlı geldi hiç bu seriyi oynamadım. Sizce bu paraya neler alınır? Çok güzel oyunlar var ama tam karar veremedim.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 20 Ocak 2022 #2 Alınır.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 20 Ocak 2022 #3 Alınır. 1. ve 3. oyun çok iyi. İlk oyundaki klostrofobik mekanlar ve üçüncü oyundaki akıcılık çok hoş.
Alınır. 1. ve 3. oyun çok iyi. İlk oyundaki klostrofobik mekanlar ve üçüncü oyundaki akıcılık çok hoş.
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.983 Makaleler 1 Çözümler 11 20 Ocak 2022 #4 Alınır. Çok özgün oyunlar atmosfer ve hikaye olarak.
Manyakazor Kilopat Katılım 28 Ekim 2016 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #5 Alınır. Fakat ilk önce 3. oyunu oynama sonra diğerlerini beğenmiyorsun.
Coplukcu Hectopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 239 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #6 Tabii ki alınır. Affedilmez bile. BioShock diyorsun dostum. En iyi oyunlardan biridir BioShock.
plx22 Hectopat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 775 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #7 Remaster sürümlerinde oyundan atma oluyor sık sık ama yine de alınır çok güzel hikayesi var.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 20 Ocak 2022 #8 plx22 dedi: Remaster sürümlerinde oyundan atma oluyor sık sık ama yine de alınır çok güzel hikayesi var. Genişletmek için tıkla... Oyunu alacak arkadaş için yazıyorum, paketin içerisinde oyunların normal sürümleri de var.
plx22 dedi: Remaster sürümlerinde oyundan atma oluyor sık sık ama yine de alınır çok güzel hikayesi var. Genişletmek için tıkla... Oyunu alacak arkadaş için yazıyorum, paketin içerisinde oyunların normal sürümleri de var.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Ocak 2022 #9 Shadow Ryzen dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... Onur Altuğ Sever dedi: Alınır. 1. ve 3. oyun çok iyi. İlk oyundaki klostrofobik mekanlar ve üçüncü oyundaki akıcılık çok hoş. Genişletmek için tıkla... HooDue dedi: Alınır. Çok özgün oyunlar atmosfer ve hikaye olarak. Genişletmek için tıkla... Manyakazor dedi: Alınır. Fakat ilk önce 3. oyunu oynama sonra diğerlerini beğenmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Coplukcu dedi: Tabii ki alınır. Affedilmez bile. BioShock diyorsun dostum. En iyi oyunlardan biridir BioShock. Genişletmek için tıkla... Sizce hemen alayım mı yoksa diğer oyunlar belki indirime girer diye bekleyeyim mi?
Shadow Ryzen dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... Onur Altuğ Sever dedi: Alınır. 1. ve 3. oyun çok iyi. İlk oyundaki klostrofobik mekanlar ve üçüncü oyundaki akıcılık çok hoş. Genişletmek için tıkla... HooDue dedi: Alınır. Çok özgün oyunlar atmosfer ve hikaye olarak. Genişletmek için tıkla... Manyakazor dedi: Alınır. Fakat ilk önce 3. oyunu oynama sonra diğerlerini beğenmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Coplukcu dedi: Tabii ki alınır. Affedilmez bile. BioShock diyorsun dostum. En iyi oyunlardan biridir BioShock. Genişletmek için tıkla... Sizce hemen alayım mı yoksa diğer oyunlar belki indirime girer diye bekleyeyim mi?
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.983 Makaleler 1 Çözümler 11 20 Ocak 2022 #10 G. Sara dedi: Sizce hemen alayım mı yoksa diğer oyunlar belki indirime girer diye bekleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Bence alın verdiğiniz fiyatın fazlasıyla karşılığını veriyor.
G. Sara dedi: Sizce hemen alayım mı yoksa diğer oyunlar belki indirime girer diye bekleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Bence alın verdiğiniz fiyatın fazlasıyla karşılığını veriyor.