Steam Boacompra İle Oyun Alma

Bilal Gökyar

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar 1-2 saat önce steam boacompra halkbank üzerinden GTA5 aldım. Fakat benden herhangi bir bilgi istemedi ve böyle bir mesaj geldi. Herkez internet faturana yansıyacak diyor lütfen yardım edin.

upload_2015-7-16_2-2-23.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Verilen hesaba parayı yatıracaksın yoksa iptal eder boacompra. Steam sistemiyle çalışıyor. Parayı görmezse steam e der para gelmedi iptal edin diye iptal olur. Bu arada gece 2.30 gibi yazmışssın herhalde iptal oldu.

Oradaki banka bilgileri yazan firmaya havale yapacaksınız. Havale notu olarak ta referans kodunu eklemeyi unutmayın.

Arkadaşlar lütfen cevap verin Bende Garanti Boacompra üzerinden aldım bilgi girdirtmedi direk havale yapın dedi zaten havaleyi uygun bir şekilde yaptık ve mail falan geldi işte kütüphaneme oyunlar geldi fakat yükle diyincede Satın alma işlemi devam ediyor diyo mail'den baktım teslimat zamanı 1 gün diyo bu oyun 1 gün içerisinde mi gelir bir hatam varmı?

Arkadaşlar bende Garanti BoaCompra üzerinden denedim ve Hiç bilgi girmeksizin beni bir siteye aktardı ve benden işte çoğu şey istedi.Onu yardım alarak hallettim zaten ondan sonra bitirdiğimde bana mail geleceğini söylediler mail gelmişti fakat şu bilgileri gireceksiniz siparişi yaptıysanız falan kastettiği şeyleri yapmıştık biz işte oyunlar kütüphaneme gelmiş fakat yükle dediğimde satın alma işlemi devam ediyor diyor benim bir hatam mı var teslimat süresi 1 gün falan diyor bir hatam mı var yoksa normal mı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı