Steam bozuk disk hatası veriyor

grido

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Fizik Tedavi Teknikeri
Yaklaşık 2 ay kadardır oyun oynamaya pek de vaktim yoktu, Steam'i açmıyordum. Bir açtım güncellemeleri yaparken sürekli "bozuk disk" veya "disk yazma hatası" alıyorum. Ne yaparsam yapayım hangi yöntemi denersem deneyeyim bir türlü çözüme kavuşturamadım. Bilen yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim iyi sosyaller.

Yaklaşık 2 ay kadardır oyun oynamaya pek de vaktim yoktu, Steam'i açmıyordum. Bir açtım güncellemeleri yaparken sürekli "bozuk disk" veya "disk yazma hatası" alıyorum. Ne yaparsam yapayım hangi yöntemi denersem deneyeyim bir türlü çözüme kavuşturamadım. Bilen yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim iyi sosyaller.
Crystal Disk İnfo'yu indirip ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Çözüm için bozuk disk için steamlibrary klasörünün ismini değiştirip yeniden oyun kurulmasını tavsiye ediyorlar hocam imkan varsa denenebilir.

Hocam sorunu çözebildiniz mi acaba 2 gün önce aldığım diske aynı hatayı veriyor bir c diskine indirip dye taşıdığımda asla açılmıyor maalesef. Epic gamesten veyahutta başka bir yerden denediğim uygulamalardada sıkıntı yaşıyorum disk sağlığı sağlıklı gözüküyor fakat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı