Üç tane oyun aldım, beğenmezsem parayı cüzdana yüklerim diye üçünde de iade talebi kapatıldı bir tanesini oynadım, diğerine baktım ki sistem yetmiyor ve sonuncusu DLC oyunu önceden sildim diye indirmeye üşendim ve her iade talebi kapatıldı anlayamıyorum.
Birden fazla iade talebi olusturuldugunda bazen bu tarz durumlar olusabiliyor sanırım. Tek tek denenebiliyorsa oyle deneyin yoksa tek çare destekten yardim almak.
Birden fazla iade talebi olusturuldugunda bazen bu tarz durumlar olusabiliyor sanırım. Tek tek denenebiliyorsa oyle deneyin yoksa tek çare destekten yardım almak.
Tek tek yapıyorum ama yine bir şey olmuyor 3 kere denedim, belki hesap çalınmıştır diye telefondan kayıtlı tüm aygıtları kaldırdım, geri girdim ama yine yok.
Yakın zamanda çok fazla iade gerçekleştirdiniz mi? Eğer böyle bir şey yaptıysanız 14 gün iade banı almışsınızdır. Mail hesabınızı kontrol edin orada neden iade talebini onaylamadıklarını yazmışlardır.
Yakın zamanda çok fazla iade gerçekleştirdiniz mi? Eğer böyle bir şey yaptıysanız 14 gün iade banı almışsınızdır. Mail hesabınızı kontrol edin orada neden iade talebini onaylamadıklarını yazmışlardır.
Yakın zamanda 1 iade gerçekleştirdim, beğenmediğim oyunu iade ettim, onu kabul ettiler ama diğerlerini kabul etmiyorlar, ve mail hesabında da bir şey yok.
Üç tane oyun aldım, beğenmezsem parayı cüzdana yüklerim diye üçünde de iade talebi kapatıldı bir tanesini oynadım, diğerine baktım ki sistem yetmiyor ve sonuncusu DLC oyunu önceden sildim diye indirmeye üşendim ve her iade talebi kapatıldı anlayamıyorum. Eki Görüntüle 1698200Eki Görüntüle 1698201Eki Görüntüle 1698204