Enes Kıyak Hectopat Katılım 14 Mart 2018 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2018 #1 Steamde 2 yıl önce almış olduğum Resident Evil 5 adlı oyun vardı. Etkinleştirdiğim zaman bu kod başka Steam hesabında kullanılmış diyordu. Bunun sorunu nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2018
Steamde 2 yıl önce almış olduğum Resident Evil 5 adlı oyun vardı. Etkinleştirdiğim zaman bu kod başka Steam hesabında kullanılmış diyordu. Bunun sorunu nedir?
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.326 Makaleler 7 Çözümler 31 20 Haziran 2018 #2 Oyunu kod ile mi aldınız ve şuan mı aktifleştiriyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Enes Kıyak Hectopat Katılım 14 Mart 2018 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2018 #3 Xoloth dedi: Oyunu kod ile mi aldınız ve şuan mı aktifleştiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kutu oyun olarak almıştım. Artı 0 Eksi
Xoloth dedi: Oyunu kod ile mi aldınız ve şuan mı aktifleştiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kutu oyun olarak almıştım.
L Little Bobby Kilopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 1.547 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523650010 20 Haziran 2018 #4 Enes Kıyak dedi: Kutu oyun olarak almıştım. Genişletmek için tıkla... Kod başka birisi tarafından kullanılmış. Sanırım size kullanılmış kutulu oyunu satmışlar. Artı 0 Eksi
Enes Kıyak dedi: Kutu oyun olarak almıştım. Genişletmek için tıkla... Kod başka birisi tarafından kullanılmış. Sanırım size kullanılmış kutulu oyunu satmışlar.
KS KS Enes Kıyak Hectopat Katılım 14 Mart 2018 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2018 #5 Little Bobby dedi: Kod başka birisi tarafından kullanılmış. Sanırım size kullanılmış kutulu oyunu satmışlar. Genişletmek için tıkla... Ben de ilk öyle düşündüm ama internette forumlarda aradığımda çoğu kişide bu sıkıntının olduğunu gördüm. Artı 0 Eksi
Little Bobby dedi: Kod başka birisi tarafından kullanılmış. Sanırım size kullanılmış kutulu oyunu satmışlar. Genişletmek için tıkla... Ben de ilk öyle düşündüm ama internette forumlarda aradığımda çoğu kişide bu sıkıntının olduğunu gördüm.
B BÜLENT_06 Zeptopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #6 Enes Kıyak dedi: Ben de ilk öyle düşündüm ama internette forumlarda aradığımda çoğu kişide bu sıkıntının olduğunu gördüm. Genişletmek için tıkla... bendede aynı sorun var 3 oyun aldım madiamarketten 3 dede kod kullanılmış diyor Artı 0 Eksi
Enes Kıyak dedi: Ben de ilk öyle düşündüm ama internette forumlarda aradığımda çoğu kişide bu sıkıntının olduğunu gördüm. Genişletmek için tıkla... bendede aynı sorun var 3 oyun aldım madiamarketten 3 dede kod kullanılmış diyor