3 371182 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 229 Makaleler 2 28 Temmuz 2022 #1 Oyunun Save bulut Save'lerini kalıcı nasıl silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2022
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2022 #2 Bu ayar yeterli mi? Siliniyor mu bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu ayar yeterli mi? Siliniyor mu bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 371182 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 229 Makaleler 2 28 Temmuz 2022 #3 Aqely dedi: Eki Görüntüle 1466309 Bu ayar yeterli mi? Siliniyor mu bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 1.cisi ingilizce ve hiç birşey yapmıyor videoda sadece bulutu devre dışı bırakıyor yokmu şunun türkçe anlatımı
Aqely dedi: Eki Görüntüle 1466309 Bu ayar yeterli mi? Siliniyor mu bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 1.cisi ingilizce ve hiç birşey yapmıyor videoda sadece bulutu devre dışı bırakıyor yokmu şunun türkçe anlatımı
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2022 #4 Devre dışı bıraktıktan sonra belgelerden sileceksiniz oyun otomatik yüklemeyecek Save dosyalarını.
3 371182 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 229 Makaleler 2 28 Temmuz 2022 #5 Nasıl yani cloud çakışması çıkmadan nasıl silinecek
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2022 #6 Cloud aktifken silerseniz Steam otomatik geri yüklüyor zaten.
3 371182 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 229 Makaleler 2 28 Temmuz 2022 #7 Aqely dedi: Cloud aktifken silerseniz Steam otomatik geri yüklüyor zaten. Genişletmek için tıkla... Baktım cloud u kapatık belgelerime oyunun dosyası yok user datadaki bütün save dosyalarını sildim şimdi denicem
Aqely dedi: Cloud aktifken silerseniz Steam otomatik geri yüklüyor zaten. Genişletmek için tıkla... Baktım cloud u kapatık belgelerime oyunun dosyası yok user datadaki bütün save dosyalarını sildim şimdi denicem
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2022 #8 Tamamdır.
3 371182 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 229 Makaleler 2 28 Temmuz 2022 #9 Aqely dedi: Cloud aktifken silerseniz Steam otomatik geri yüklüyor zaten. Genişletmek için tıkla... Yok yine olmadı yine yükledi saveleri otomatik men Aqely dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Ya ne kadar sacma su cloud cakismasının çıkmaması bi kaç kere cıkti bazi oyunlarda bu metro exodus da neden cikmiyor nasil silicem bilmiyorum
Aqely dedi: Cloud aktifken silerseniz Steam otomatik geri yüklüyor zaten. Genişletmek için tıkla... Yok yine olmadı yine yükledi saveleri otomatik men Aqely dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Ya ne kadar sacma su cloud cakismasının çıkmaması bi kaç kere cıkti bazi oyunlarda bu metro exodus da neden cikmiyor nasil silicem bilmiyorum
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2022 #10 %USERPROFILE%\Saved Games\metro exodus\ Save dosyaları buradaymış dediğiniz oyunun, oradan silmeyi deneyin. (Userprofile Windows'taki kullanıcı adınızdır.)
%USERPROFILE%\Saved Games\metro exodus\ Save dosyaları buradaymış dediğiniz oyunun, oradan silmeyi deneyin. (Userprofile Windows'taki kullanıcı adınızdır.)