E eis Hectopat Katılım 13 Eylül 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2018 #1 Öncelikle nereye konu açacağımı bilmiyorum burası yanlış bölüm ise özür dilerim. Benim bir sorum var cadılar bayramında Warband indirime giriyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2018
Öncelikle nereye konu açacağımı bilmiyorum burası yanlış bölüm ise özür dilerim. Benim bir sorum var cadılar bayramında Warband indirime giriyor mu?
B Bahadır34 Hectopat Katılım 4 Şubat 2018 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2018 #2 eis dedi: Öncelikle nereye konu açacağımı bilmiyorum burası yanlış bölüm ise özür dilerim. Benim bir sorum var cadılar bayramında Warband indirime giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Net bilgim yok ama yakında hep birikte göreceğiz.
eis dedi: Öncelikle nereye konu açacağımı bilmiyorum burası yanlış bölüm ise özür dilerim. Benim bir sorum var cadılar bayramında Warband indirime giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Net bilgim yok ama yakında hep birikte göreceğiz.
WereBear Kilopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 899 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2018 #3 Kesin bir şey söyleyemeyiz ama bana kalırsa girecektir.
egecay1 Kilopat Katılım 26 Haziran 2018 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2018 #4 Büyük ihtimalle girer. Girerse ben de DLC Pack'lerini almayı düşünüyorum