saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.893 Çözümler 40 20 Ocak 2022 #1 RAM DDR2 4 GB RAM Ekran kartı ATI Mobility Radeon X1600 İşlemci Intel Core Duo 2 T5600 Oyun orijinal Steam'den aldım. Oyunu yükledim ama açınca "coj gunslinger" çalışmayı durdurdu diyor. Sistemim Windows 7 Professional. Tüm driverlar güncel ve tüm Windows Update güncelleştirmeleri yüklü.
Oyun orijinal Steam'den aldım. Oyunu yükledim ama açınca "coj gunslinger" çalışmayı durdurdu diyor. Sistemim Windows 7 Professional. Tüm driverlar güncel ve tüm Windows Update güncelleştirmeleri yüklü.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.651 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #2 Oyun dosyalarını dogrulamayi deneyin Oyuna sağ tıklayın > Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Artı 0 Eksi
Oyun dosyalarını dogrulamayi deneyin Oyuna sağ tıklayın > Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula.
KS KS saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.893 Çözümler 40 20 Ocak 2022 #3 Paul Walker dedi: Oyun dosyalarını dogrulamayi deneyin Oyuna sağ tıklayın > Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Genişletmek için tıkla... yaptım hocam, bişey değişmedi. Artı 0 Eksi
Paul Walker dedi: Oyun dosyalarını dogrulamayi deneyin Oyuna sağ tıklayın > Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Genişletmek için tıkla... yaptım hocam, bişey değişmedi.