SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.375 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2014 #1 Capcom Publisher Weekend Steam CAPCAM ürünlerinde %50 ile %80 arasında indirime gitmiş. Bence albenisi olan paketler: Save 75% on DmC: Devil May Cry Complete Pack on Steam 15$ Save 75% on Resident Evil Revelations - Complete Pack on Steam 15$ Save 72% on Capcom All Star Pack on Steam 25$ Ben şahsen DMC hayranı olduğum için DMC alacağım. Bunun yanında DLC paketlerini ve Remember Me'yi de sepete atacağım büyük ihtimalle.
Capcom Publisher Weekend Steam CAPCAM ürünlerinde %50 ile %80 arasında indirime gitmiş. Bence albenisi olan paketler: Save 75% on DmC: Devil May Cry Complete Pack on Steam 15$ Save 75% on Resident Evil Revelations - Complete Pack on Steam 15$ Save 72% on Capcom All Star Pack on Steam 25$ Ben şahsen DMC hayranı olduğum için DMC alacağım. Bunun yanında DLC paketlerini ve Remember Me'yi de sepete atacağım büyük ihtimalle.
soulmy Megapat Katılım 1 Kasım 2012 Mesajlar 479 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 13 Eylül 2014 #2 RE 4 aldım ben de. Ama aklım hala Skyrim'da. 5 dolara sadece oyunu mu alayım diyorum, veyahut 14 dolara "Legendary Edition" paketini mi alayım diyorum? Kararsızım.
RE 4 aldım ben de. Ama aklım hala Skyrim'da. 5 dolara sadece oyunu mu alayım diyorum, veyahut 14 dolara "Legendary Edition" paketini mi alayım diyorum? Kararsızım.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.375 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2014 #3 soulmy dedi: RE 4 aldım ben de. Ama aklım hala Skyrim'da. 5 dolara sadece oyunu mu alayım diyorum, veyahut 14 dolara "Legendary Edition" paketini mi alayım diyorum? Kararsızım. Genişletmek için tıkla... Sadece oyunu bile güzel. Seçim senin.
soulmy dedi: RE 4 aldım ben de. Ama aklım hala Skyrim'da. 5 dolara sadece oyunu mu alayım diyorum, veyahut 14 dolara "Legendary Edition" paketini mi alayım diyorum? Kararsızım. Genişletmek için tıkla... Sadece oyunu bile güzel. Seçim senin.