Steam CD-key nerede bulunur?

Tevez51

Kilopat
Yer
Maltepe
Daha fazla  
Meslek
Mühendis okuyor
Selamun aleykum,

Steam ile 1 ay'dan beri sıkıntı yaşıyorum oyun satın alamıyorum, destek ticket attıgımda hep benden CD key istiyorlar nerede bulabileceğimi de bilmiyorum. Bu Steam Destek Teknisyeni Ani'nin bana attığı yazı.

If you have associated a phone number with your Steam account, please provide it.

If you registered software purchased at a retail location, please handwrite your Support Ticket Number OOOO-OOOO-OOOO on the quick reference card or sticker above the CD Key (the number should not be written on a separate piece of paper or inserted with an image editor) and reply with a digital photo or scan of the CD Key in .jpg format. Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy.

Fakat ben mail adresimde satın alma geçmişimde de CD key bulamadım nereden bulabilirim ben ?

"1 aydan beri" derken, siz daha önce satın alabiliyor muydunuz?

Yeni oyun satın alabilmek için CD key'e ihtiyaç duyulmaz. Benim İngilizcem yok ancak sizden sanki Steam'e bir tel no ilişkeilendirimesi isteniyor gibi geldi.

Oyunu steam den aldıysan eğer; oyuna Kütüphaneden oyunun üstüne gel bir kez tıkla oyna seçeneği değil detaylara gir. Sağ tarafta CD anahtar/key yazar. Oyunu Steam den almadıysan oyunun kutusunun içinde bir beyaz kağıda yazılı bulunur. Orda da yoksa CD nin içinde resim formatında key.jpeg yada key.jpg olarak kayıtlıdır.
Şimdi şu ingilizceyi sana cevirim ;
Lütfen Steam hesabını bir telefonla ilişkilendir.
Bir perakende mağazadan oyunu aldıysan eğer bize oyunun içinde bir kağıda yazılı olarak içinde anahtar/ürün kodu/key bulunur. Bu kodu bize tarayıcı ile tarayıp yada Dijital olarak fotoğrafını çekip gönder. Renkli fotokopiside olur. (Benim anladığım bu.)

"1 aydan beri" derken, siz daha önce satın alabiliyor muydunuz?

Yeni oyun satın alabilmek için CD key'e ihtiyaç duyulmaz. Benim İngilizcem yok ancak sizden sanki Steam'e bir tel no ilişkeilendirimesi isteniyor gibi geldi.
Evet hocam oyun satın alamıyorum steam guıard çalışmadığı için ne kredi kartı nede paypal tanıtabiliyorum. bunun içinde asıl steamin sahibini asıl sahibinin onlara ben oldugunu ikna etmeye çalışıyorum. bunun içinde en kolay yolu eski telefon numarama mesaj gönderiyolarmış bize söyleyin diyorlar o sim kartı da öldü kullanılmadıgı için 12 ay sonra turkcell o numarayı kapattı. yeni numaramı eklemek istiyorum satın almak için işte.

hocam arma 2 cd key yini photoshoplayıp ticket numarasını üstüne bastım birde kağıda cd key ve ticket numarasını yazıp attım onlara kabul etmediler. Burda oyunu satın alırken e-postama satın alımınız için teşekkür ederiz. aşşağıdaki resim yani. burdaki doğrulama kodunumu istiyolar orasını anlamadım ne istediklerini

I am sorry, you must provide valid proof of purchase for the account in question in order for us to provide further assistance.

Please feel free to reply or reopen this ticket when you have the necessary information.

İngilizce de diyo ki bize satın aldığını kanıtlaman gerek. Faturan varsa faturanın fotokopisini gönder. Sen oyun ekle diyip steamda ürün etkinleştirden keyi girip yapmadın mı ?

steam dışı 21 tane oyun var steam den satın alınmış 51 tane oyun var benden neyi istiyorlar onu anlamadım şu attığım resim deki doğrulama kodunu mu ?

steam dışı 21 tane oyun var steam den satın alınmış 51 tane oyun var benden neyi istiyorlar onu anlamadım şu attığım resim deki doğrulama kodunu mu ?

Valla oyunu aldığına dair fatura istiyolar. Bu resmin geldiği mail adresiyle beraber görüntü yap gönder onlara. ekran görntüsü al.

Valla oyunu aldığına dair fatura istiyolar. Bu resmin geldiği mail adresiyle beraber görüntü yap gönder onlara. ekran görntüsü al.
burda sorun oyun değil steam'den oyun satın alamıyorum. Almam için mobile guard kurmamı istiyorlar onu da kurmak için eski telefonuma sms kodu gönderiliyor ama eski telefon numaram kapatıldı sorun bu. Recovering a Lost or Forgotten Steam Account - Account Recovery - Knowledge Base - Steam Support bunu gönderdim kardeşim

hii Dostum senin iş biraz zor o zaman. Çünkü ben onu kurayım dedim. Altta uyarı vardı. Bu kurduktan sonra telefonunuzu değiştirmeden önce lütfen bu korumayı devre dışı bırakın diye. Galiba steam seni yanlış anlamış. Sana yazdıklarından bu anlaşılıyor. Guard seçeneğini kapatmak içinde o telefona ihtiyacın var. Sen Steam dan Guard probleminden ticket aç. Telefon numaranın değiştiğini söyle. Ancak bu şekilde çözersin. Senin gönderdiğin de kaybolmuş steam hesabını geri alma. Giriş yapabiliyor musun hesaba ? Giriş yaptıktan sonra yardımdan Steam guard telefon değişimi diye ticket aç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…