Steam CD key satan sitelerden hangileri güvenilir?

Hakan Civan

Centipat
Hayırlı akşamlar. Biliyorsunuz Steam artık dolardan satıyor. İmkan el vermiyor ki dolardan alalım. Ben de Steam CD key satan bir site önerisi istiyorum. Yanıt yazan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı akşamlar. Biliyorsunuz Steam artık dolardan satıyor. İmkan el vermiyor ki dolardan alalım. Ben de Steam CD key satan bir site önerisi istiyorum. Yanıt yazan herkese teşekkür ederim.

Voidu, eTail, Play Store, Humble Bundle vs. bunun konusu vardı tek tek yazmak yerine bulursam onu ekleyeyim.

Voidu, eTail, Indiegala, Play Store, Gamebillet, Humble Bundle, Green Man Gaming (yakında Türkiye'ye yeniden açıklacakmış.). Türkiye'ye satış yapan bu siteler var.

Kinguin'den de alınabiliyor ama oradan alırken hesap değil CDKEY almaya dikkat edin.

Durma olay diye bir site Max Payne yi rockstar social club keyi satıyor. Yani rockstar launcher uygulamasına keyi giriyoruz. Steamdan bir farkı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…