F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.695 Makaleler 21 Çözümler 99 5 Mart 2023 #1 Windows 11 kullanıyorum. Son 1 haftadır Steam kafayı yedi, chat ekranını ben açtığımda anında kapanıyor, arkadaşlar sekmesi de açılmıyor bir türlü kapatıp açınca düzeliyor 1-2 saat sonra yine aynı döngüyü yaşıyorum.
Windows 11 kullanıyorum. Son 1 haftadır Steam kafayı yedi, chat ekranını ben açtığımda anında kapanıyor, arkadaşlar sekmesi de açılmıyor bir türlü kapatıp açınca düzeliyor 1-2 saat sonra yine aynı döngüyü yaşıyorum.
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 5 Mart 2023 #2 Bende yaşadım fakat kendiliğinden çözüldü. Son gelen topluluk güncellemesinden dolayı olduğunu düşünüyorum, benzer sorunları Epic de yaşıyor musunuz? Artı 0 Eksi
Bende yaşadım fakat kendiliğinden çözüldü. Son gelen topluluk güncellemesinden dolayı olduğunu düşünüyorum, benzer sorunları Epic de yaşıyor musunuz?
KS KS F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.695 Makaleler 21 Çözümler 99 5 Mart 2023 #3 Merdo34 dedi: Bende yaşadım fakat kendiliğinden çözüldü. Son gelen topluluk güncellemesinden dolayı olduğunu düşünüyorum, benzer sorunları Epic de yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Epic kullanmıyorum bayağıdır. Artı 0 Eksi
Merdo34 dedi: Bende yaşadım fakat kendiliğinden çözüldü. Son gelen topluluk güncellemesinden dolayı olduğunu düşünüyorum, benzer sorunları Epic de yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Epic kullanmıyorum bayağıdır.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 5 Yer Toronto 5 Mart 2023 #4 Bende böyle bir sorun yok, son gelen güncellemeyi yaptınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.695 Makaleler 21 Çözümler 99 5 Mart 2023 #5 Maddoxkkm dedi: Bende böyle bir sorun yok, son gelen güncellemeyi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Güncel. Artı 0 Eksi
Maddoxkkm dedi: Bende böyle bir sorun yok, son gelen güncellemeyi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Güncel.
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 5 Mart 2023 #6 Bende de var aynı sorun, kapatıp açmadan düzelmiyor umarım çözerler. -W11. Artı 0 Eksi
Pigasor05 Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 2.864 Makaleler 1 Çözümler 87 Yer Esenyurt/İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Dizüstü: AMD Ryzen 7 7840HS-RTX4050-2x16 5600 MHz 32 GB RAM-SK Hynix 1 TB SSD 7/7 GB Masaüstü: AMD Ryzen 3 3200G-Gigabyte A320M-S2H-GeIL 2x8 3200 MHz RAM-GeIL 256 GB SSD 550/490 MB Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #7 Hocam steam'i beta olarak başlatabilir misiniz? Ayarlara girin. Hesap kısmından beta katılını "Steam Beta Update" yapın. Artı 0 Eksi
Hocam steam'i beta olarak başlatabilir misiniz? Ayarlara girin. Hesap kısmından beta katılını "Steam Beta Update" yapın.
KS KS F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.695 Makaleler 21 Çözümler 99 6 Mart 2023 #8 Pigasor05 dedi: Hocam steam'i beta olarak başlatabilir misiniz? Ayarlara girin. Hesap kısmından beta katılını "Steam Beta Update" yapın. Genişletmek için tıkla... Hala aynı. Yine kapanıyor. Artı 0 Eksi
Pigasor05 dedi: Hocam steam'i beta olarak başlatabilir misiniz? Ayarlara girin. Hesap kısmından beta katılını "Steam Beta Update" yapın. Genişletmek için tıkla... Hala aynı. Yine kapanıyor.
K KoKoMoKo Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 16 8 Mart 2023 #9 Pigasor05 dedi: Hocam steam'i beta olarak başlatabilir misiniz? Ayarlara girin. Hesap kısmından beta katılını "Steam Beta Update" yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben yaptım düzeldi şimdilik Artı 0 Eksi
Pigasor05 dedi: Hocam steam'i beta olarak başlatabilir misiniz? Ayarlara girin. Hesap kısmından beta katılını "Steam Beta Update" yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben yaptım düzeldi şimdilik
KS KS F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.695 Makaleler 21 Çözümler 99 10 Mart 2023 #10 Şu lanet sorun neden düzeltilmiyor ya anlamadım gitti sorun Steam mi yoksa Windows mu hangisine söveceğimi şaşırdım artık. Artı 0 Eksi
Şu lanet sorun neden düzeltilmiyor ya anlamadım gitti sorun Steam mi yoksa Windows mu hangisine söveceğimi şaşırdım artık.